KAÇEP’te Gül Ceren Bayatlı göreve atandı

KAÇEP’te Gül Ceren Bayatlı göreve atandı


Gündem 19.05.2025 13:19:03 0
KAÇEP’te Gül Ceren Bayatlı göreve atandı

Milliyetçi Hareket Partisi KAÇEP te görev değişikliği yapıldı. Görev değişikliği sonrası Gül Ceren Bayatlı önceki Başkanlık görevini devraldığı Muradiye Durak'a teşekkür etti.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Devir teslim töreninde konuşan MHP Keşan İlçe Başkanı Adnan İnan’da bugğne kadar yaptığı görev nedeniyle Durak’a teşekkür ederek, göreve yeni gelen Gül Ceren Bayatlı’ya görevinde başarılar diledi.

MHP KAÇEP İLÇE BAŞKANLIĞINA GÜL CEREN BAYATLI GETİRİLDİ

Görev değişikliği sardından Bayatlı : “Milliyetçi Hareket Partisi Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) İlçe Başkanlığı görevini devralmanın onurunu ve sorumluluğunu yaşıyorum.Bu görevi bugüne kadar büyük bir özveriyle yürüten kıymetli başkanımıza teşekkür ediyoruz.

Bizler, sadece bir görevi değil; bir ülküyü, bir inancı, bir emaneti devralıyoruz. Bu emanetin ağırlığını yüreğimizde hissediyor; kadınlarımız, çocuklarımız, ailelerimiz ve engelli bireylerimiz için kararlılıkla çalışacağımıza söz veriyoruz.Hedefimiz; ilçemizde KAÇEP’i daha görünür, daha aktif ve daha faydalı hale getirmektir. Kadınların sosyal, ekonomik ve kültürel hayatta daha güçlü yer alması için; çocuklarımızın daha mutlu yarınlara ulaşması için; engelli bireylerimizin hayatını kolaylaştırmak için her kapıyı çalacağız, her eli tutacağız.

Bu yolda birlik, beraberlik ve gönül seferberliği içinde olacağımıza inanıyorum. Biz birlikte güçlüyüz, birlikte varız, birlikte başaracağız. Hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.'' ifadelerine yer verdi.

Burdur’un gülleri dondu, ekonomi ve doğa zor durumda Küresel ısınma ve don olayları, Burdur’un gül bahçelerinde verimi %70’e varan oranda düşürdü. Gül yağı üretimi ve ihracatı sekteye uğrarken, üreticiler umutlarını ekoturizme bağlıyor.
TKKD Genel Başkanı Burdur şubesini ziyaret etti Prof. Dr. Sema Temizer Ozan, Türk Kadınlar Konseyi Derneği'nin 12. şube ziyareti kapsamında Burdur’a gelerek yürütülen projeleri yerinde inceledi, kültürel ve sanatsal üretime dikkat çekti.
Sağlık Bakanlığı'ndan 18 Bin Personel Alımı! Başvuru Eylül'de Başlıyor Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, 2025 yılı içinde yapılacak ikinci ve son personel alımının Eylül ayında ilan edileceğini açıkladı. 18 bin kadro için branş dağılımı önceki alımdan farklı olacak.
Eğirdir Pınar Pazarı’na doğalgaz için kazma vuruldu Isparta’nın Eğirdir ilçesine bağlı Pınar Pazarı Mahallesi'nde doğalgaz altyapı çalışmaları için temel atma töreni düzenlendi. Mahalle sakinleri yıllardır bekledikleri hizmete kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.
MHP Gölhisar KAÇEP başkanlığı'na Betül Süral atandı Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Teşkilatı'nda yeni bir atama gerçekleştirildi. Gölhisar KAÇEP İlçe Başkanlığı'na Betül Süral getirildi. İl Başkanı Mustafa Gün, atamanın teşkilat adına hayırlı olmasını diledi.