İzmit Belediyesinden Kıbrıs Gazilerine vefa ziyareti

İzmit Belediyesinden Kıbrıs Gazilerine vefa ziyareti


Yaşam 1.07.2025 11:29:33 0
İzmit Belediyesinden Kıbrıs Gazilerine vefa ziyareti

İzmit Belediyesi, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Şehit ve Gazi Hizmetleri Birimi aracılığıyla, İzmit’te ikamet eden Kıbrıs Gazileri Mevlüt Sarıkaya ve Yahya Kadayıf ziyaret edildi. 

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli'de İzmit Belediyesi, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Şehit ve Gazi Hizmetleri Birimi kentimizdeki gazileri unutmuyor. Birim her hafta düzenli olarak gazileri evlerinde ziyaret ederek minnet duygularını ifade ediyor.

GAZİLERE EVLERİNDE ZİYARET

Şehit ve Gazi Hizmetleri Birimi geçtiğimiz hafta Kıbrıs Gazileri Mevlüt Sarıkaya ve Yahya Kadayıf’ı evinde ziyaret etti. Ziyarete, İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu, STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Cem Serhat Dayanç ile Şehit ve Gazi Hizmetleri Birimi ekipleri katıldı.

BAŞKANIN SELAMINI İLETTİLER

Ziyaret sırasında ayrıca, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in selamları iletilerek gazi ailelerine Ayyıldız baskılı Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağı takdim edildi. Gazilere, İzmit Belediyesi’nin şehit ve gazi ailelerine yönelik çalışmaları, birimin amacı, belediye faaliyetleri ve sivil toplum kuruluşlarıyla yürütülen iş birlikleri hakkında bilgi verildi.

Muratpaşa’nın plajlarıyla gurur: Mavi bayrakta 10 yıllık rekor! Muratpaşa’nın plajlarıyla gurur: Mavi bayrakta 10 yıllık rekor!
Aybüke Albere, P&G Türkiye için sahnedeydi Aybüke Albere, P&G Türkiye için sahnedeydi
9 yılda 108 milyar TL tasarruf 9 yılda 108 milyar TL tasarruf
Başkan Uysal, “İyilik mücadelemiz bitmeycek” Başkan Uysal, “İyilik mücadelemiz bitmeycek”
Binaların yangın güvenliği için süre uzatıldı! Binaların yangın güvenliği için süre uzatıldı!