İzmit Belediyesi özel gereksinimli bireylere program hazırladı

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, özel bireylerin sosyal yaşamda yer alması için özel etkinlik programı hazırlandı.


Gündem 8.10.2021 10:30:00 0
İzmit Belediyesi özel gereksinimli bireylere program hazırladı

İZMİT(İGFA)- İzmit Belediyesi, özel bireylerin sosyal hayatta özgüven kazanması için özel bir etkinlik progrmı hazırladı.    

Özel bireyler için hazırlanan program 11 Ekim'de başlayıp 29 Ekim'de sona erecek. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü destekleri ile düzenlenen etkinlik programında egzersiz saatleri ve sohbet saatlerinin yanı sıra özel bireyler ahşap boyama, takı tasarımı, keçeden tasarım, kokulu taş, mandala boyama, kumaş boyama ve seramik atölyelerine katılacak. Dans ve müzik eğitimleri, toplumsal yaşam beceri eğitimi, meslek tanıtımı ve beslenme eğitimleri ile film izleme aktivileri gerçekleşecek. 


Böyle giderse Isparta'nın Eğirdir Gölü'nden su alabileceği alan kalmıyor Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Eğirdir Gölü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Belediye olarak gölden yılda sadece 13 milyon met...
Güçlü bir millet, güçlü bir aileden oluşur Isparta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Güçlü, 15-21 Mayıs Uluslararası Aile Haftası dolayısıyla açıklamalarda bulundu. İl Müdürü Güçlü ya...
Eğirdir'de el bombaları bulundu Isparta'nın Eğirdir ilçesinde şoke eden gelişme, Babasultan Mevkiinde el bombası buldu. Ekipler hemen alarma geçti.
Kemer’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu sürdü Kemer’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu sürdü
Davraz mahallesindeki aquapark, masal park’a dönüyor Davraz Mahallesindeki Aquapark, Masal Park’a dönüyor. Kadın ve çocuk ağırlıklı şehrin en gözde park alanlarından birisi olacak alanda voleybol, basketbol sahaları, tenis kortu yer alacak.