İzmir Güzelbahçe’de Z Kuşağı fidanları dikildi

İzmirde Güzelbahçe Belediyesi’nin başlatmış olduğu ağaçlandırma kampanyasının son ayağı olan ‘Z Kuşağı Ormanı’nın dikimi yapıldı.


Gündem 30.03.2021 14:30:00 0
İzmir Güzelbahçe’de Z Kuşağı fidanları dikildi
İZMİR (İGFA)- İzmire bağlı Güzelbahçe Belediyesi’nin ağaç dikim seferberliği kapsamında devam ettirdiği ve ilçenin çeşitli yerlerinde ağaç dikim kampanyasını sürdürdüğü son dikim yapıldı. Törende İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yaklaşık 350 fidanı toprakla buluşturduklarını söyledi.  Başkan Soyer, Güzelbahçe İzmir ve Türkiye’nin birçok yerinde daha çok ağaç dikileceğini kaydetti. GELECEK Z KUŞAĞI İLE YÜKSELECEK Gelecek kuşaklarla birlikte en anlamlı işi yaptıkları söylen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de, son dikimin Güzelbahçe’de 18 yaşını doldurmuş ‘Z’ kuşağı için oluşturduklarını belirterek, "Gençlerimiz adına oluşturduğumuz bu zeytinlik artık onların, üzerinde diktikleri ağaçların üzerinde isimleri var. Bunu yapmamızdaki amaç, kendi emekleriyle dikmiş oldukları ağaca sahip çıkmaları, ‘benim ismimle bir ağaç burada’ demesi. Yılda bir iki sefer de olsa gelip kendi ağacının altını çapalasın, ağacına baksın. Bu zeytinliği oluştururken Z Kuşağı gençlerimizden Aslıhan Suluçay’ı bu süreçte kaybettik. Onun adını taşıyan bir fidan dikim yaptık" diye konuştu.

ALANYA İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI TARAFINDAN GENEL TRAFİK UYGULAMASI YAPILDI ALANYA İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI TARAFINDAN GENEL TRAFİK UYGULAMASI YAPILDI
Baib: İhracatımız kesintisiz sürüyor Batı Akdeniz’den Nisan ayında gerçekleşen ihracat geçen yılın Nisan ayına göre yüzde 5,92 oranında artış gösterdi ve 220 milyon 686 bin Dolar oldu.
Kepez’in sultanlarından ilk galibiyet Bölgesel Lig Final Müsabakalarında ilk rakibi Bodrum temsilcisini 3-0 yenen Kepez’in file sultanları, 2’inci Lig’e geri dönme yolunda ilk adımını attı
Medyanın kalbi Alanya'da attı Medyanın kalbi Alanya'da attı
Wings for Life World Run'da kazananlar belli oldu Wings for Life World Run'da kazananlar belli oldu