ITSO’dan Davraz turizmine tam destek

ITSO Yönetimi, geçtiğimiz hafta hizmete giren Barida Hotel’s Davraz’da incelemelerde bulunarak yeni yatırımlar hakkında bilgi aldı. Özellikle kayak sezonunu uzatacak kar makinesi dikkat çekti.


Turizm 14.12.2025 14:20:00 0
ITSO’dan Davraz turizmine tam destek

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Topaloğlu ve Oğuzhan Tortop ile Genel Sekreter Ercüment Çeliköz, geçtiğimiz hafta hizmete başlayan Barida Hotel’s Davraz’da incelemelerde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette, Barida Hotel’s Yönetim Kurulu Başkanı Sami Öngör de ITSO heyetine eşlik ederek otelde hayata geçirilen yeni yatırımlar hakkında kapsamlı bilgiler verdi. Ziyaret kapsamında özellikle kayak sezonunun daha uzun ve verimli geçirilmesi amacıyla otele kazandırılan yeni kar makinesi yerinde incelendi.

Davraz’ın sahip olduğu doğal ve turistik potansiyelin dört mevsime yayılması hedefiyle yapılan bu yatırımların; bölge turizmine, ekonomisine ve istihdama önemli katkılar sunması bekleniyor.

ITSO’dan yapılan açıklamada, “İlimizin turizm altyapısını güçlendiren, Davraz’ı dört mevsim turizm merkezi haline getirmeyi amaçlayan tüm çalışmaları destekliyoruz” ifadelerine yer verildi. Oda yönetimi, Davraz’da yapılan ve yapılacak yatırımların Isparta’nın turizm vizyonuna önemli katkı sağlayacağını vurguladı.

Başkan Başdeğirmen’den Ankara’da Yoğun TBMM Temasları Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, TBMM’de gerçekleştirdiği Ankara temasları kapsamında siyasi parti temsilcileri ve milletvekilleriyle bir araya gelerek, Isparta’ya yönelik mevcut ve planlanan projeleri değerlendirdi.
RATEM Başkan Adayı Gündoğan: Yerel Radyoların Telif Ücretini RATEM ödeyecek RATEM Başkan Adayı Vedat Gündoğan, Türkiye’nin en büyük yayıncı meslek birliğini çözüm merkezi hâline getireceklerini açıkladı.
Davraz Kayak Merkezi’nde Suni Karlama Dönemi Başladı Isparta Davraz Kayak Merkezi’nde Suni Karlama Dönemi Başladı. 40 Santimetre Kalınlığında Kar Üretilebilecek
Meteoroloji’den Kar Yağışı Uyarısı: Bugün 9 İlde Kar Yağışı Olacak Özellikle dün sabah saatlerinden bu yana soğuk hava tüm yurt genelinde kendini ciddi şekilde hissettirirken birçok şehirde yoğun kar yağışı yaşanıyor.
TÜRMOB’tan 586 Sayılı Tebliğ’e Tepki: “Vergi Emniyeti Tehlikede” TÜRMOB, 13 Aralık 2025 tarihli ve 586 sayılı Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği’nin, vergi emniyetini zedeleyeceğini ve muhasebe mesleğini işlevsizleştireceğini belirterek düzenlemenin derhal yürürlükten kaldırılmasını talep etti.