ITSO, öğrencileri iş dünyasıyla buluşturdu

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO), 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında lise öğrencilerini ağırladı. ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik ve Meclis Başkanı Akif Aslan, gençlerle makamlarında bir aray


Gündem 21.05.2025 00:40:00 0
ITSO, öğrencileri iş dünyasıyla buluşturdu

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO), 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında lise öğrencilerini ağırladı. ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik ve Meclis Başkanı Akif Aslan, gençlerle makamlarında bir araya gelerek hem bayramlarını kutladı hem de iş dünyası ve oda faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaptı.

Öğretmenleri eşliğinde ITSO’yu ziyaret eden öğrenciler Odanın işleyişi, projeleri ve ekonomiye katkıları hakkında detaylı bilgi alma fırsatı buldu. Ziyaret sırasında öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edilirken, Başkan Metin Çelik Ekonomi Kampüsü'nü de tanıttı.


Başkan Çelik konuşmasında, “23 Nisan’da küçüklerimizle bir araya gelmiş, onlara Odamızın işleyişini ve vizyonunu anlatmıştık. Bugün ise 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle siz değerli gençlerimizle bir aradayız. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’ni siz gençlere emanet etmiştir. Bizler de ITSO olarak, bu bilinçle hareket ediyor, siz gençlerin daha donanımlı, üretken ve bilinçli bireyler olarak yetişmesi için üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Bugün sizlerle bir araya gelerek, odamızın görevlerini, çalışmalarını, vizyonunu ve geleceğe dair hedeflerini paylaşmak istedik. Çünkü sizlerin bu yapının bir parçası olmasını, gelecekte bu kuruma yön verecek bireyler olarak yetişmenizi çok önemsiyoruz. Ziyaretiniz bizleri gerçekten çok mutlu etti. Sizleri burada görmek, geleceğe dair umutlarımızı tazeledi. Biz sizlerden umutluyuz, çünkü geleceğimiz sizlersiniz.” ifadelerini kullandı.


GENÇLER SANAYİ İLE BULUŞTU
Etkinlikler kapsamında öğrenciler Isparta Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi’ni de ziyaret etti. ITSO Yönetim Kurul Başkanı Metin Çelik ve Meclis Başkanı Akif Aslan’ın da eşlik ettiği teknik gezide, Deri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Marulcu ve yönetimi de yer aldı.


Ziyarette, mobilya üretimi yapan bir fabrika yerinde incelendi. Öğrenciler, üretim süreçlerini yakından görerek işletme yetkililerinden detaylı bilgiler aldı. Bu sayede gençler, sanayi ile iş dünyasını yakından tanıma fırsatı buldu. ITSO’nun bu tür etkinliklerle gençleri iş dünyasıyla tanıştırmayı amaçladığını belirten Başkan Çelik, gençlerin meslek seçimlerinde bilinçli adımlar atmalarını sağlamayı hedeflediklerini dile getirdi.
 

Alanya'da kırmızı alarm! Yüzlerce ev ve sera tehlike altında Antalya Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü akademisyenlerinden Doç. Dr. Mehmet Dikici öncülüğünde yürütülen bilimsel çalışmalar, Alanya ve çevresindeki derelerde oluşabilecek olası taşkınların
Antalya'da domuz eti skandalı! Tarım ve Orman Bakanlığı ifşa etti Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayınlanan taklit veya tağşiş yapılan gıdalar listesi, gıda skandallarını tek tek ortaya çıkardı.
Vali Erin, Kur'an öğrenen öğrencilerle bir araya geldi Isparta Valisi Abdullah Erin, Mekke Eğitim Vakfı Kur’an Kursu’nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Eğitimi sürdüren vakıf yöneticileri ve hocalara teşekkür eden Vali Erin, çocukların manevi ve akademik yönden donanımlı
Recep Özel’den ahde vefa ziyareti AK Parti YSK Temsilcisi ve Ege Bölge Sorumlusu Recep Özel, partiye uzun yıllar emek veren Av. Hatice Seher Sağdıç’ı ziyaret etti. Ziyaret, parti tabanında memnuniyetle karşılandı.
Süleyman Demirel hatıra müzesi açıldı Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Sağlık Hizmetleri MYO'da, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in anısını yaşatmak amacıyla hazırlanan hatıra müzesi törenle ziyarete açıldı.