İstanbul Üsküdarda 2 bin 100 sporcu özel ter döktü


Gündem 10.05.2022 16:00:00 0
İstanbul Üsküdarda 2 bin 100 sporcu özel ter döktü

İstanbul Üsküdarda düzenlenen 15. Uluslararası Özel Sporcular Atletizm Şenliği, 3 ülkeden, 17 şehirden 115 okul ve 2 bin 100 sporcuyu ağırladı.

İSTANBUL (İGFA) - 15. Uluslararası Özel Sporcular Atletizm Şenliği, Üsküdar Belediyesi, İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Gençlik Spor Müdürlüğü işbirliğiyle Üsküdarda Burhan Felek Atletizm Stadı’nda gerçekleşti. Şenliğe, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim Şube Müdürü Gülşen Özer katıldı.
 
3 ülke, 17 şehirden 115 okul ve 2 bin 100 sporcunun katılımıyla gerçekleşen şenlik kortej yürüyüşü ile başladı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Burada bir müsabaka yok, burada rakam yok. Burada paylaşma var, heyecan var, mutluluk var. Anneler, babalar, öğretmenler ve biz de bu çocuklardan daha çok heyecanlıyız” dedi.

METİN ŞENTÜRK KONSER VERDİ

Özel Sporcular Atletizm Şenliği’nin 15.’sinde, yaşamın en zorlu koşullarına karşı gülümseyen karakteriyle milyonların sevgisini kazanan Metin Şentürk konser verdi. Etkinliğe katılan sporcular, Metin Şentürk konseriyle doyasıya eğlendi.

Kız çocuklarından voleybol kursuna yoğun ilgi Kız çocuklarından voleybol kursuna yoğun ilgi
İzmir tasarrufta hedefi aştı İzmir tasarrufta hedefi aştı
Bin 805 aileye evde sıcak yemek Bin 805 aileye evde sıcak yemek
Çocuklar Sandras’ta uzayın gizemlerini keşfetti Çocuklar Sandras’ta uzayın gizemlerini keşfetti
Mobil KETEM Tırı Gönen’de Mobil KETEM Tırı Gönen’de