Ispartalılar Dikkat, Çarşamba Günü Bazı Yollar Trafiğe Kapanacak

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin mitingi için Isparta’ya geliyor.


Gündem 20.03.2024 01:56:00 0
Ispartalılar Dikkat, Çarşamba Günü Bazı Yollar Trafiğe Kapanacak

20 Mart Çarşamba günü Isparta’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 13.00’da 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında Ispartalılara hitap edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Isparta mitingi dolayısıyla ilimizde bazı cadde ve sokaklar bugün saat 21’den Çarşamba günü programlar sona erinceye kadar trafiğe kapatılacak.

İstasyon Caddesi, Stad Kavşağı ve Çevresi, Zübeyde Hanım Caddesi, Hükümet Caddesi, Valilik Çevresi, Mimar Sinan Caddesi, Kaymakkapı Meydanı, 6 Mart Caddesi, Gülkent Kavşağından Özkanlar Kavşağı İstikameti, Özkanlar Kavşağı, Özkanlar Kavşağı yan oldan Bolat Kavşağı istikametine olan yollar araç trafiğine kapatılacak.

Park halindeki araçların sahibine ulaşılamaması durumunda araçlar, çekici marifetiyle kaldırılacak.

Vatandaşların mağduriyet yaşamaması amacıyla alternatif yolları kullanmaları ve bahse konu saatler içerisinde araçlarını belirtilen güzergahlar üzerine park etmemeleri istendi.


 


Başkan Altay Konya’da yapılan OICC kapsamında ikili temaslarda bulundu Başkan Altay Konya’da yapılan OICC kapsamında ikili temaslarda bulundu
DSP Keşan İlçe Başkanlığı’ndan Engelliler Haftası açıklaması DSP Keşan İlçe Başkanlığı’ndan Engelliler Haftası açıklaması
Başkan Zeyrek’ten memur ve sözleşmeli personele tavan ücret müjdesi Başkan Zeyrek’ten memur ve sözleşmeli personele tavan ücret müjdesi
Muğla'da Gençlik Festivali başladı Muğla'da Gençlik Festivali başladı
İpsala’da 2 yere jeotermal kaynak suyu arama izni İpsala’da 2 yere jeotermal kaynak suyu arama izni