Isparta'da emeklilerden başkan Başdeğirmen’e hizmet teşekkürü

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. Başkan Başdeğirmen’in şehre büyük hizmetler yaptığını belirten Ersal, “


Siyaset 15.05.2025 00:31:00 0
Isparta

Isparta'da Emeklilerden Başkan Başdeğirmen’e Hizmet Teşekkürü

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e bir nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Ersal, Başkan Başdeğirmen’in göreve geldiği ilk günden bu yana Isparta’ya önemli hizmetlerde bulunduğunu belirtti.

Ersal, özellikle emeklilere yönelik yapılan hizmetlerin memnuniyet verici olduğunu vurgularken, Başkan Başdeğirmen’in şehre değer katan projelere imza attığını söyledi. “Şehrimizde yıllardır tuvaletlerin temiz ve ücretsiz olması konusunda mücadele verdik. Sayın Başkanımız bu konuda hassasiyet gösterdi, tuvaletler hem temiz hem de ücretsiz hizmet veriyor. Bu konuda kendisine teşekkür ediyoruz,” dedi.

Atatürk Parkı’nda emeklilerin bir araya gelerek çay içip sohbet etmelerinin sağlandığını dile getiren Ersal, 2 TL’ye sunulan çay hizmeti için de minnettarlıklarını iletti. “Emeklilerimiz bu hizmetten son derece memnun. Bu küçük gibi görünen ama sosyal hayatta büyük bir yeri olan detaylar bizler için çok kıymetli,” ifadelerini kullandı.

Şehirdeki otopark sorununa dair Başkan Başdeğirmen’in gösterdiği çözüm odaklı yaklaşımların da dikkat çekici olduğunu belirten Ersal, ayrıca cam seyir terası ve yeniden düzenlenen Bezirgân alanı gibi projelerin Isparta’nın sosyal yaşamına büyük katkı sağladığını söyledi. “Ankara ve diğer şehirlerden gelen misafirler, Isparta’daki bu projelerden övgüyle bahsediyor. Cam teras ve Bezirgân gibi yerlerin birçok şehirde olmadığını söylüyorlar. Bu da bizleri gururlandırıyor,” dedi.

Ersal sözlerini, “Sayın Başkanımızın hızına yetişemiyoruz. Çok güzel hizmetler yapıyor, daha da güzellerini yapacağına inanıyoruz. Allah yolunu açık etsin. Emekliler olarak her zaman başkanımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz,” diyerek tamamladı.

Ziyaret, karşılıklı teşekkür ve iyi dileklerle sona erdi.

Isparta 8. kez kitap fuarına ev sahipliği yapıyor “Kitaplar Gül Açıyor” temasıyla düzenlenen 8. Isparta Kitap Fuarı, Gökkubbe Fuar Alanı’nda açıldı. Yaklaşık 150 yayınevinin katıldığı fuar, 10 gün boyunca kitapseverleri ağırlayacak.
Girişimci Kadınlar Yılbaşı Pazarı Isparta’da kapılarını açtı TOBB Isparta Kadın Girişimciler Kurulu tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenen Girişimci Kadınlar Yılbaşı Pazarı, Barida Hotels’de ziyaretçileriyle buluştu. Etkinlik, 14 Aralık 2025’e kadar devam edecek.
Başkan Hatice Sekmen, İlçe ve Kırsalda Sorunları Hızla Çözüyor İbradı Belediyesi Fen İşleri ekipleri, İbradı–Üzümdere yolunda bozulan bölgelerde bakım ve yama çalışmalarını tamamlayarak ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getirdi.
Antalya'da 13 Bin Marulla Türk Bayrağı Antalya’da çiftçiler, 13 bin marul fidesiyle tarlada dev bir Türk bayrağı deseni oluşturarak hem üretime hem de milli değerlere dikkat çekti.
Muhasebeciler sahte belge ve dijital denetimi masaya yatırdı Isparta SMMMO’nun düzenlediği seminerde sahte belge kullanımı ve yeni nesil dijital denetim sistemi “Kurgan” hakkında meslek mensuplarına kapsamlı bilgiler aktarıldı. Seminer, yoğun katılım ve uzman sunumlarıyla dikkat çekti.