İş Arayanlara İŞKUR'dan Uyarı! Bu Sitelere Dikkat Edin


Gündem 21.06.2020 01:57:00 0
İş Arayanlara İŞKUR

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan il ilanlarına başvuruda bulunacak olan vatandaşlar, kurumun internet sitesini sık sık ziyaret ediyorlar. Bu kapsamda vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için ise kurumun sitesini sık sık ziyaret ediyorlar. Ancak bu konuda vatandaşlara bazı uyarılar yapıldı. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına yapılan son uyarı İŞKUR'dan geldi. 

İŞKUR'DAN O WEB SİTELERİNE UYARI

Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılan basın açıklamasında vatandaşların bazı internet sitelerine karşı uyanık olmasını istedi. Bu noktada kurumun logo ve isimlerinin kullanıldığını ifade eden İŞKUR vatandaşların kurumun resmi sitesine girmelerinin önemine değindi. İşte İŞKUR tarafından yayımlanan basın açıklaması. 

"Bu adres dışında İŞKUR adı ve logosunu kullanan web sitelerine itibar edilmemesi vatandaşlarımızın güvenliği açısından büyük önem taşımaktadır. Ayrıca kurumumuzun sunduğu tüm hizmetler ücretsiz olup, iş bulma karşılığında maddi menfaat temin etmek isteyen kişilere vatandaşlarımızın itibar etmemesi hususunu kamuoyunun bilgisine sunarız."

İŞKUR yapmış olduğu açıklamasının devamında kurumun resmi sitesinin "www.iskur.gov.tr" olduğunu ifade ederek vatandaşların işlemlerini bu site üzerinden yapmaları gerektiğini duyurdu.


2024 yılı Gençlik Kampları Ulusal Kamp Dönemi Başvuruları Başladı! Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde, 2002’den bu yana binlerce gence kapılarını açan, yaz, kış ve tematik kamplar olarak Ulusal Kamp Dönemi...
Ülkü’de Bilim Ve Bahar Şenliği Isparta Ülkü İlkokulu tarafından düzenlenen Bilim ve Bahar Şenliğinde öğrenciler bilim standı ve okul kermesi ile güzel bir gün geçirdiler.
Öğrenciler Eğirdir gölü kıyılarında çevre temizliği yaptı Öğrenciler Eğirdir gölü kıyılarında çevre temizliği yaptı
TCG GEDİZ- TCG BANDIRMA FIRKATEYNLERİ İLE ALANYA TCSG 92. SAHİL GÜVENLİK BOTU ZİYARETE AÇILIYOR TCG GEDİZ- TCG BANDIRMA FIRKATEYNLERİ İLE ALANYA TCSG 92. SAHİL GÜVENLİK BOTU ZİYARETE AÇILIYOR
ANTALYA GENÇLİK MERKEZİ PEHLİVANLARI ER MEYDANLARINDA BİZDE VARIZ DEDİLER ANTALYA GENÇLİK MERKEZİ PEHLİVANLARI ER MEYDANLARINDA BİZDE VARIZ DEDİLER