İnegölspor Afyonu gözüne kestirdi

Deplasmanda 4 Mart Perşembe günü Afjet Afyonspor ile karşılaşacak İnegölsporda hazırlıklar sürüyor. Teknik Direktör Özgür Şahin, rakipten bir çekinceleri olmadığını söyledi.


Gündem 2.03.2021 09:30:00 0
İnegölspor Afyonu gözüne kestirdi

BURSA (İGFA) - Misli.com 2nci Ligde Beyaz Grupta mücadele eden İnegölspor, ligin 26ncı haftasında 4 Mart Perşembe günü saat 14.00te karşılaşacağı Afjet Afyonspor maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü.

Antrenman sonrası açıklama yapan Teknik Direktör Özgür Şahin, Afyon maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi. Deplasmandan puan ya da puanlar alacaklarına inandığını vurgulayan Şahin, "Afyon’da ikinci yarı itibariyle transferleri yapan, Play-Off için iddialı bir takım. Etkili oynuyorlar ve etkili oyuncuları var ama bizim sahada ne reaksiyon vereceğimiz önemli.  Rakipten herhangi bir çekincemiz yok. Cezalı olan Samet ve devre arası Afjet Afyonspor’dan transfer ettiğimiz Mehmet Özdıraz anlaşmadan dolayı müsabakada oynayamayacak. Ahmet Hakan Şahin’in ise sakatlığı devam ediyor" dedi.
 


Akaryakıt fiyatlarında yeni uygulama: Artık yasak! 15 Mayıs'tan itibaren başlıyor Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt fiyatları için çok kritik bir karara imza attı. Buna göre VMax, Vpro gibi ifadelerle daha yüksek fiyata satılan benzin ve motorin için tek fiyat dönemini başlattı. Karar Resmi Gaz
Benzin ve motorine dev indirim geliyor! Dolar kurundaki stabil durum devam ederse, pazartesi gece yarısı itibarıyla benzine 1.80 TL, motorine ise 1.20 TL indirim yapılacak. İndirim sonrası İstanbul, Ankara ve İzmir'de yeni fiyatlar belirlendi.
ISPARTA'DA GÜLCÜLER 12 BİN TON REKOLTE BEKLİYOR Hava sıcaklığının yüksek seyretmesi ile 10 gün öne alınan gül hasadı başladı. Bu yıl 12 bin ton rekolte bekleniyor.
Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti