İçişleri Bakanlığı'ndan 81 il valiliğine


Gündem 15.09.2020 17:59:00 0
İçişleri Bakanlığı

İçişleri Bakanlığı'ndan 81 il valiliğine "Umuma açık istirahat ve eğlence yerleri" konulu genelge gönderildi.

 

İçişleri Bakanlığı, 15 Mart 2020 tarihinden önce ruhsatı gazino, pavyon, diskotek, bar, birahane, taverna veya gece kulübü olan, bu tarihten sonra ruhsatını kafe, restoran, lokanta olarak değiştirenlere yönelik denetimler yoğunlaştırılacağını ve bu denetimlerde, salgınla mücadele kapsamında alınan tedbirleri devre dışı bırakacak şekilde eski faaliyetine devam ettiği tespit edilen işletmelerin kapatılacağını açıkladı.

 

İçişleri Bakanlığı'ndan 81 il valiliğine "Umuma açık istirahat ve eğlence yerleri" konulu genelge gönderildi. İçişleri Bakanlığı, 15 Mart 2020 tarihinden önce ruhsatı gazino, pavyon, diskotek, bar, birahane, taverna veya gece kulübü olan, bu tarihten sonra ruhsatını kafe, restoran, lokanta olarak değiştirenlere yönelik denetimler yoğunlaştırılacağını ve bu denetimlerde, salgınla mücadele kapsamında alınan tedbirleri devre dışı bırakacak şekilde eski faaliyetine devam ettiği tespit edilen işletmelerin kapatılacağını açıkladı.   


Kocaeli ulaşımda hız kesmiyor Kocaeli ulaşımda hız kesmiyor
CHP’li belediye başkanlarından Bursa protokolüne ziyaret CHP’li belediye başkanlarından Bursa protokolüne ziyaret
TKYD üye buluşmasında “Kurumsal Yönetim Ödülleri” sahiplerini buldu TKYD üye buluşmasında “Kurumsal Yönetim Ödülleri” sahiplerini buldu
Esra Yıldız Kahraman, Tayland yolcusu Esra Yıldız Kahraman, Tayland yolcusu
Rally Bodrum'dan muhteşem final Rally Bodrum'dan muhteşem final