HAZİNE ARAZİLERİ SİT ALANI NASIL EKİLİP BİÇİLECEK?


Gündem 10.04.2020 19:09:00 0
HAZİNE ARAZİLERİ SİT ALANI NASIL EKİLİP BİÇİLECEK?

Gazeteci Samet Memiş'in yazısında Tarım Bakanlığının 9 milyon metrekare Hazine arazilerini çifçiye vereceği açıklamasından sonra kısa bir yazı kaleme alarak herkesin merak ettiği soruyu sordu.?

"Gazeteci Samet Memiş, yazısında, "Zamanında ülkenin önemli arazilerini yok sit alanı, yok milli park, yok tabiat park gibi engellerle Vatandaşlarımızın ekimine hayvancılığına kapatan fetöcüler, Ülkeyi çoraklaştırmak istediler. Bir nevide başardılar. Hayvanlarımıza verdiğimiz samanı, kuru bakliyatı bile gavurdan alır hale geldik. Bizim bereketli toprağımız işlenmediğinden dolayı zifirileşti, küstü. "Ama bugün Tarım Bakanlığının umut veren bir gelişmesi yaşandı. 9 Milyon metrekare Hazine arazileri ekilip işlensin diye Çiftçilere verilecek denildi. Ama Tarım Bakanlığın hesap edemedikleri birşey var. Arazilerin çoğu sit alanı nasıl olacak onu anlamadık?


Öğretmen istihdamında yeni gelişme! Resmi Gazete'de yayımlandı Sözleşmeli öğretmen istihdamıyla ilgili olarak, KPSS puanının yüzde 50'si ile sözlü sınavdan alınan puanın yüzde 50'sinin birleştirilerek kullanılacağına dair düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı.
Atık malzemeler hanımların ellerinde; Yeniden hayat buldu Atık malzemeler hanımların ellerinde; Yeniden hayat buldu
ISPARTA'DA FUHUŞ OPERASYONU ISPARTA'DA FUHUŞ OPERASYONU
GÖLHİSAR KAYMAKAMI VE İL GENEL MECLİS ÜYELERİNDEN KÖYLERE ÇIKARMA GÖLHİSAR KAYMAKAMI VE İL GENEL MECLİS ÜYELERİNDEN KÖYLERE ÇIKARMA
HERKES İÇİN HAREKETLİLİK UYGULAMASI BU YIL HAYATA GEÇİYOR HERKES İÇİN HAREKETLİLİK UYGULAMASI BU YIL HAYATA GEÇİYOR