HAZİNE ARAZİLERİ SİT ALANI NASIL EKİLİP BİÇİLECEK?


Gündem 10.04.2020 19:09:00 0
HAZİNE ARAZİLERİ SİT ALANI NASIL EKİLİP BİÇİLECEK?

Gazeteci Samet Memiş'in yazısında Tarım Bakanlığının 9 milyon metrekare Hazine arazilerini çifçiye vereceği açıklamasından sonra kısa bir yazı kaleme alarak herkesin merak ettiği soruyu sordu.?

"Gazeteci Samet Memiş, yazısında, "Zamanında ülkenin önemli arazilerini yok sit alanı, yok milli park, yok tabiat park gibi engellerle Vatandaşlarımızın ekimine hayvancılığına kapatan fetöcüler, Ülkeyi çoraklaştırmak istediler. Bir nevide başardılar. Hayvanlarımıza verdiğimiz samanı, kuru bakliyatı bile gavurdan alır hale geldik. Bizim bereketli toprağımız işlenmediğinden dolayı zifirileşti, küstü. "Ama bugün Tarım Bakanlığının umut veren bir gelişmesi yaşandı. 9 Milyon metrekare Hazine arazileri ekilip işlensin diye Çiftçilere verilecek denildi. Ama Tarım Bakanlığın hesap edemedikleri birşey var. Arazilerin çoğu sit alanı nasıl olacak onu anlamadık?


TOFAŞ, Bahçeşehir deplasmanından galibiyetle döndü TOFAŞ, Bahçeşehir deplasmanından galibiyetle döndü
Kayseri'de 7/24 kütüphane tam not aldı Kayseri'de 7/24 kütüphane tam not aldı
AK Partili Metin Külünk’ten dikkat çeken iddia: "Cumhurbaşkanı’na sahte anketler sunuldu" Fatih Altaylı’nın programına katılan AK Partili Metin Külünk 31 Mart yerel seçimlerine dair konuştu. Külünk seçim sürecinde yapılan bazı illerdeki anketlerin sahte olduğunu iddia etti.
Bakanlıktan flaş adım! Tereyağında taklit ve tağşişe karşı yeni kriterler geliyor Tarım ve Orman Bakanlığı, tüketicileri korumak, ürünlerdeki taklit ve tağşişi önlemek amacıyla "Türk Gıda Kodeksi Tereyağı ve Sadeyağ Tebliğ Taslağı"nı hazırlayarak görüşe sundu.Gıda işletmecileri, 31 Aralık 2024'e kadar tebliğin
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: Öğretmen arkadaşlara müjdeyi verelim Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Öğretmenlerin şiddetle karşı karşıya kaldığında yer değişikliği taleplerinin karşılanması için yönetmelikte düzenleme yapılacağını açıkladı.