Gündem

Gündem Haberleri

Hasankeyf 12 bin yaşında

Batmanda bir çok medeniyete ev sahipliği yapan Hasankeyf, yeni bir tarih yazmaya hazırlanıyor.


Gündem 30.03.2021 14:30:00 0
Hasankeyf 12 bin yaşında

BATMAN (İGFA) - Batmanda Ilısu Baraj Gölünün oluşmasının ardından bölgede hummalı bir çalışma başladı. Hasankeyfin turizmin en gözde merkezlerinden biri haline gelmesi hedefleniyor. 

Hatırlanacağı gibi hedeflenen turizm çalışmaları kapsamında TOKİ, gölün kenarında büyük bir millet bahçesi yapacak. İlçe yeni haliyle trekking ve su sporlarından yamaç paraşütüne kadar bir çok spor dalının yapılabileceği bir su sporları merkezine dönüşecek. Bölgede tarihi eserlerin taşınması tamamlanmıştı. Restorasyonun daha hızlı tamamlanabilmesi için de çalışmalar sürüyor. 


ALANYA İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI TARAFINDAN GENEL TRAFİK UYGULAMASI YAPILDI ALANYA İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI TARAFINDAN GENEL TRAFİK UYGULAMASI YAPILDI
Baib: İhracatımız kesintisiz sürüyor Batı Akdeniz’den Nisan ayında gerçekleşen ihracat geçen yılın Nisan ayına göre yüzde 5,92 oranında artış gösterdi ve 220 milyon 686 bin Dolar oldu.
Kepez’in sultanlarından ilk galibiyet Bölgesel Lig Final Müsabakalarında ilk rakibi Bodrum temsilcisini 3-0 yenen Kepez’in file sultanları, 2’inci Lig’e geri dönme yolunda ilk adımını attı
Medyanın kalbi Alanya'da attı Medyanın kalbi Alanya'da attı
Wings for Life World Run'da kazananlar belli oldu Wings for Life World Run'da kazananlar belli oldu