GÜNKAF’20 Kayıtları Başladı


Yaşam 17.02.2020 23:47:00 0
GÜNKAF’20 Kayıtları Başladı

Kamu ve özel sektör kurumlarını genç yeteneklerle buluşturan “Güney Kariyer Fuarı” (GÜNKAF’20) bu yıl “Kariyer 4.0” temasıyla, bölgemizdeki 14 üniversite işbirliğiyle Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliğinde düzenleniyor.

16-17 Mart 2020 tarihlerinde Gökkubbe Ulusal Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek olan fuar kayıtları, http://www.yetenekkapisi.org adresinden yapılmakta olup;  fuara katılmak ve tüm Türkiye’de yayınlanacak staj, iş imkânlarına ulaşabilmek için, görselde yer alan adımları takip edebilirsiniz.

Fuar hakkında detaylı bilgi için http://www.gunkaf.com/ adresini ziyaret edebilir; kayıt ile ilgili sorun ve sorularınız için kariyer@sdu.edu.tr adresi üzerinden Kariyer Merkezi ile irtibata geçebilirsiniz. 

Fuarla ilgili duyurulardan haberdar olmak için aşağıdaki sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz:

https://www.facebook.com/guneykariyerfuari

https://www.instagram.com/guneykariyerfuari

https://twitter.com/gunkaf20


Yalvaç'ta Hıdırellez şenlikleri başlıyor Yalvaç'ta Hıdırellez şenlikleri başlıyor
SERİK’TE 7. FERMALI AV KÖPEKLERİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ Serik Avcılık Atıcılık Derneği tarafından düzenlenen 7. Fermalı Av Köpekleri Mera Yarışması Antalya’da yapıldı.
ANTALYA'YA GELEN TURİST SAYISI 2 MİLYONU GEÇTİ Antalya'ya yılın şubat, mart. nisan ve mayıs ayında 2 milyon 66 bin 962 turist geldi. Bu sayı, kent turizminde tüm zamanların en iyi başlangıcı olarak tarihe geçti.
Senirkent'te 25 İşçi İşten çıkarıldı 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından Senirkent'te yeni başkanın ilk icraatı ne oldu
Yalvaç Belediye Meclisi iki kritik maddeye onay vermedi Kamuoyunun merakla beklediği araç satışı ile GÖLTAŞ hisselerinin satışı konusunda meclis Başkan Kodal’a vize vermedi.