Genç İzmir gönüllü eğitmenlerini arıyor

Genç İzmir gönüllü eğitmenlerini arıyor


Gündem 14.09.2025 10:21:25 0
Genç İzmir gönüllü eğitmenlerini arıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi çatısı altında faaliyet gösteren Genç İzmir, gönüllü eğitmen alımı için başvuruları başlattı. Bu kapsamda kendi uzmanlık alanlarını gençlerle paylaşmak ve deneyimlerini aktarmak isteyen yurttaşlar çalışmaya dahil olarak gençlerin gelişimine katkı sağlayabilecek.

İZMİR (İGFA) - İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin gençlik alanındaki en önemli çalışmalarından biri olan Genç İzmir, gönüllülük temelli çalışmalarını genişletmek için yeni bir adım attı. Gençlerin eğitim, kültür, sanat, spor ve kişisel gelişim alanlarında daha fazla fırsata erişebilmesi için gönüllü eğitmen başvuruları başlatıldı.

Genç İzmir çatısı altında düzenlenen atölye, kurs ve etkinliklerde görev alacak gönüllü eğitmenler; kendi uzmanlık alanlarını gençlerle paylaşma, deneyimlerini aktarma ve gençlerin gelişimine katkı sağlama imkânı bulacak. Bu süreçte gönüllü eğitmenler yalnızca bilgi aktaran değil, aynı zamanda gençlerle birlikte üreten, öğrenen ve paylaşan bir rol üstlenecek.

Gönüllü eğitmenler; sanat (müzik, resim, tiyatro, seramik, el sanatları), spor ve sağlıklı yaşam, yabancı dil, akademik destek (YKS hazırlık, soru çözümü, etüt), dijital beceriler, teknoloji ve yazılım, kişisel gelişim ve sosyal beceriler, kokartlı rehberler eşliğinde kültürel ve tarihi geziler gibi pek çok farklı alanda atölyeler ve etkinlikler düzenleyebilecek. Bunun yanı sıra kendi alanlarında yeni fikir ve proje önerileri olan gönüllüler de değerlendirmeye alınacak.

Başvuru için herhangi bir yaş sınırı belirlenmedi. Alanında deneyimli olan ya da gönüllü olarak bilgisini ve tecrübesini paylaşmak isteyen herkes, https://www.gencizmir.com/web adresi üzerinden gönüllü eğitmen olarak başvuruda bulunabilecek.

HÜDA PAR İl Başkanı Durmaz’dan toplu ulaşıma yapılan zamma tepki HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, Büyükşehir Belediyesi tarafından toplu taşıma ücretlerine yapılan yüzde 29,63’lük zamma tepki göstererek zammın iptal edilmesi gerektiğini söyledi.
Bursa’da 12 Dev Adam’a dev ekran desteği Bursa’da 12 Dev Adam’a dev ekran desteği
Serik’e modern üst geçit geliyor Serik D-400 karayolu üzerine yapılacak modern üst geçit için Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nden oy birliğiyle imar onayı çıktı.
Kocaeli Kent Meydanı'nda yer gök kırmızı-beyaz Kocaeli Kent Meydanı'nda yer gök kırmızı-beyaz
12 Dev Adam Avrupa ikincisi oldu! Tebrikler peş peşe geldi 12 Dev Adam Avrupa ikincisi oldu! Tebrikler peş peşe geldi