Eğirdir Belediyesi, Isparta-Eğirdir arası çalışan yolcu minibüslerini dezenfekte etti


Gündem 12.03.2020 23:10:00 0
Eğirdir Belediyesi, Isparta-Eğirdir arası çalışan yolcu minibüslerini dezenfekte etti

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsünün Türkiye’de de görülmesinin ardından önlemler alınmaya devam ederken, Eğirdir Belediyesi Isparta – Eğirdir arası sefer yapan minübüsleri dezenfekte etti.


Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı Erhan SAVRAN; “Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK’ün talimatları ile yolcularımız ve şoförlerimizin can güvenliğini ve Corona virüsünden korumak için Eğirdir Belediyesi olarak Isparta-Eğirdir arasında sefer yapan minübüsleri dezenfekte ettik. Eğirdir belediyesi olarak halkımızın sağlığı için ne gerekiyorsa fazlasıyla yapmaya devam edeceğiz” dedi.


Hayvan sayısı arttı, fiyatlar düştü Isparta’da hayvan sayısının artması ve ete talebin azalması nedeniyle kırmızı et fiyatlarında düşüş yaşandı.
Çalışanların beklediği müjdeyi Bakan Işıkhan verdi! Esnek çalışma modeli geliyor Çalışanlar dikkat! Uzaktan ve esnek çalışmada düzenleme sinyali Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Çalışma Genel Müdürlüğümüz bu konuda mevzuat düzenlemelerini gerçekleştiriyor." dedi.
TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ
İhtiyaç sahipleri için ‘Ekmek kart’ uygulaması Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ekmek kart uygulaması üzerinde çalıştıklarını duyurdu.
EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI