EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKANI GÖK'TEN HALK OTOBÜSLERINE ZİYARET


Gündem 15.06.2020 16:16:00 0
EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKANI GÖK

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Isparta S.S. 18 Nolu Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner, Yönetim Kurulu ve üyelerini ziyaret etti.
 
BAŞKAN GÖK’TEN HALK OTOBÜSLERİ KOOPERATİFİNE ZİYARET
Kooperatifin İstanbul Yolu Üzeri Kolçelik Kavşağında gerçekleştirilen ziyaretle ilgili olarak sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, Başkan Gök’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür edildi.
BAŞKAN GÖK’E ZİYARET TEŞEKKÜRÜ
Söz konusu açıklamada; “Kooperatif üyelerimizden, Isparta’mızın güzide ilçesi Eğirdir’in değerli Belediye Başkanı sayın Veli Gök kooperatifimize ziyarette bulunmuşlardır. Kendilerine bu nazik ziyaret için teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.


  BTÜ Rektörü Naci Çağlar Basınla Buluştu    BTÜ Rektörü Naci Çağlar Basınla Buluştu 
Gemlik halkı, Başkan Deviren’den çözüm istiyor Gemlik halkı, Başkan Deviren’den çözüm istiyor
10 soruda hastanede "onaylı randevu" dönemi! 13 Mayıs'ta uygulama başlıyor... Hastalara, hastanelere ve hekimlere zamanı verimli kullanma imkanı sunacak Onaylı Randevu Sistemi'nde, randevuların iptal edilmesinin ardından boş kalan kapasite, hizmet bekleyen hastalar için kullanılacak.
Merkez Bankası'ndan yeni banknot ve asgari ücret açıklaması Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, yılın ikinci enflasyon raporunu sunarken, kendisine yöneltilen yeni banknotların gündemde olup olmadığı sorusuna "Teknik değerlendirmelere bağlı, ihtiyaç halinde gerekli adımlar atılır" yanıtı
Başkan Aras: “Öğrenciler için sefer ağını genişletiyoruz” Başkan Aras: “Öğrenciler için sefer ağını genişletiyoruz”