Edirne Uzunköprü’ye bir hibe de TBB'den

Edirne Uzunköprü’ye bir hibe de TBB'den


Gündem 10.07.2025 12:39:16 0
Edirne Uzunköprü’ye bir hibe de TBB

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB), Edirne Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin’in girişimleri sonucu ilçeye 100 çöp konteyneri hibe etti. Başkan Martin, destek için teşekkür etti.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Türkiye Belediyeler Birliği, Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin’in çabalarıyla ilçeye 100 yeni çöp konteyneri hibe etti.

Başkan Martin, daha önce bir iş makinesi, bir itfaiye aracı ve bir çöp kamyonunu da belediye filosuna kazandırmıştı.

Sosyal medya paylaşımından yeni hibeyi duyuran Başkan Martin, “Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’na, TBB Başkan Vekili ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeydan Karalar’a, TBB Encümen Üyesi ve Edirne Belediye Başkanı Sayın Filiz Gencan Akın’a destek ve dayanışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan şap hastalığı açıklaması Tarım ve Orman Bakanlığı şap hastalığı açıklamasında bulundu. Açıklamalara göre, yeni serotip SAT1’e karşı yaklaşık 6 milyon doz aşı sevk edildi. 20 Temmuz’a kadar 2,6 milyon doz daha üretilecek. Hayvan sağlığı hizmetlerinde aksam
Alanya doğu çevreyolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor Alanya trafiğini rahatlatacak 15 kilometrelik Doğu Çevreyolu Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Kaymakam Şakir Öner Öztürk, kritik noktalarda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
Isparta32spor’dan 3 yeni transfer! Transfer atağını sürdüren Isparta32spor, Fatih Aktay, Kaan Yüksel ve Hasan Kaya’yı renklerine bağladı. Yeni transferler, Davraz kampında takımla çalışmalara başladı.
Isparta atlı spor kulübünden büyük başarı Isparta Atlı Spor Kulübü Başkanı Ümit Yeter ve kulüp üyeleri, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik’i ziyaret etti. Gebze’de düzenlenen Uluslararası Atlı Dayanıklılık Yarışmalarında dereceye gir
Gülistan kapalı pazaryeri çalışmaları hızla devam ediyor Isparta Belediyesi, Gülistan Mahallesi’ne kapalı pazar alanı ve meydan yapımı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Nisan ayında temeli atılan, 100 pazarcı esnafının rahatça yerleşebileceği şekilde tasarlanan ve vatandaşların konfor