E Koleji, vizyoner kadrosuyla geleceği şekillendiriyor

“E Koleji, yenilikçi eğitim anlayışı ve vizyoner liderliğiyle öğrencilerin hem akademik hem de kişisel gelişimlerine yön veriyor.”


Eğitim 20.09.2025 01:12:00 0
E Koleji, vizyoner kadrosuyla geleceği şekillendiriyor

E Koleji Eğitim Kurumları, güçlü vizyonu ve dinamik müdür kadrosuyla öğrencilerin geleceğini şekillendirmeye devam ediyor.

İlkokul, ortaokul ve lise düzeyinde eğitim veren kurumun idarecileri, eğitimin her alanında rehberlik ederek hem öğrencilere hem de öğretmenlere ilham kaynağı oluyor. Başarı ve kaliteyi temel ilke edinen E Koleji, sürekli gelişim ve yenilikçi eğitim anlayışıyla büyümesini sürdürüyor.

Vizyoner liderliği sayesinde yalnızca akademik başarıya değil, öğrencilerin kişisel ve sosyal gelişimlerine de önem veren kurum, eğitimde fark yaratan projeleriyle dikkat çekiyor.

E Koleji Eğitim Kurumları, güçlü adımlarla ilerleyerek geleceğin donanımlı ve özgüvenli bireylerini yetiştirme misyonunu kararlılıkla sürdürüyor.

19 kişi ve yazı görseli olabilir
Uluborlu’da yaban domuzu popülasyonuna karşı kontrollü av Uluborlu Belediyesi, artan yaban domuzu popülasyonunun tarım arazilerine ve vatandaşların güvenliğine zarar vermesini önlemek amacıyla kontrollü av çalışması gerçekleştirdi; yaklaşık 25 domuz etkisiz hale getirildi.
Kaş–Anamur arasında denizde fırtına uyarısı Meteoroloji, Kaş–Anamur hattında denizde fırtına uyarısı yaptı. Rüzgârın 6–8 kuvvetinde (50–75 km/s) eseceği belirtilirken, balıkçılar ve denizciler için dikkat çağrısı yapıldı.
Isparta Haltercileri Türkiye Şampiyonasında Madalyaları Topladı 27 Ocak – 1 Şubat 2026 tarihleri arasında Tokat’ta düzenlenen Recep Yazıcıoğlu Yıldızlar – Gençler – Büyükler Ferdi Halter Türkiye Şampiyonasında Isparta sporcuları büyük başarı gösterdi.
Dereboğazı yolu’nda radar denetimleri en üst seviyeye çıkarıldı Isparta–Antalya karayolunda son dönemde art arda yaşanan ve can kayıplarıyla sonuçlanan trafik kazalarının ardından emniyet güçleri harekete geçti. Dereboğazı Yolu’nun en riskli noktalarında radar ve hız denetimleri sıklaştırıldı.
“Aşkın Yaşı Yoktur”: Seydikemer’de 81’lik Damat ile 61’lik Gelin Nikâh Masasında Seydikemer’de 81 yaşındaki Yusuf Can ile 61 yaşındaki Emine Taştan, resmi nikâhla dünyaevine girerek “aşkın yaşı yoktur” sözünü bir kez daha kanıtladı.