Dünyaca ünlü futbolcuların tatil tercihi Antalya Serik

Dünyaca ünlü futbolcular, tatil için Antalya'nın Serik ilçesindeki Belek Turizm Merkezi'ni tercih etti. Liverpool, Tottenham, Newcastle United ve Borussia Dortmund gibi kulüplerin oyuncuları ile Türk futbolunun yıldız isimleri Bel


Turizm 13.06.2025 01:49:00 0
Dünyaca ünlü futbolcuların tatil tercihi Antalya Serik

Dünyaca ünlü futbolcular, tatil için Antalya'nın Serik ilçesindeki Belek Turizm Merkezi'ni tercih etti. Liverpool, Tottenham, Newcastle United ve Borussia Dortmund gibi kulüplerin oyuncuları ile Türk futbolunun yıldız isimleri Belek'te tatil yaptı. Avrupa'nın önde gelen kulüplerinde forma giyen dünyaca ünlü futbolcular, tatil için Antalya'nın Serik ilçesindeki Belek Turizm Merkezi’ni tercih etti. Futbolcular, lüks konaklama seçenekleri ve eşsiz doğasıyla dikkat çeken Regnum Carya Otel’de tatillerini geçiriyor.

Regnum Carya'da tatil yapan futbolcular arasında Premier Lig ekiplerinden Liverpool'dan Joe Gomez, Tottenham'dan James Maddison, Newcastle United’tan Kieran Trippier ve Jamaal Lascelles ile Bundesliga’nın güçlü temsilcilerinden Borussia Dortmund’ta forma giyen Serhou Guirassy yer aldı.

Türk futbolunun önemli isimleri de tatil için yine Belek'i seçti. Trabzonspor’un kalecisi Uğurcan Çakır, Galatasaray’ın genç yeteneği Yunus Akgün ve sarı-kırmızılı takımdaki kariyerini noktalayan Uruguaylı eldiven Fernando Muslera, tatillerini Belek’te yapmıştı.

Yerli yatırımcıyla güç birliği deri OSB’den MÜSİAD’a ziyaret Isparta Deri İhtisas ve Karma OSB heyeti, Atabey ve Kuleönü OSB genişleme projelerini tanıtmak amacıyla MÜSİAD Isparta Şubesi’ni ziyaret etti. Yerli yatırımcının desteklenmesi vurgulanırken, iş dünyasıyla iş birliğinin önemine dik
HÜDA PAR’dan Isparta Valisi’ne Ziyaret HÜDA PAR Isparta İl Başkanı Salih Demir, il teşkilat mensuplarıyla birlikte Isparta Valisi Sayın Abdullah Erin’i makamında ziyaret etti.
Atabey’de koyun projesi başarıyla tamamlandı! Isparta Tarım İl Müdürü’nden Atabey Alan Yaylası’na Ziyaret: Başarılı Koyun Yetiştiriciliği Projesi Tamamlandı
Keçilerini kurtlardan korumak için dron kullanan kadın çoban Antalya’nın Elmalı ilçesinde çobanlık yapan 51 yaşındaki Kamile Kıvrak, sürüsünü kurtlardan korumak için teknolojiye yöneldi. Dron kullanmayı internetten öğrenen Kıvrak, yayladaki tehlikeleri havadan gözlemleyerek keçilerini güven
Başkan Özdemir’den taraftara çağrı: “28 kombineyle lig mi çıkılır?” Isparta 32 Spor Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir, sadece 28 kombine satılmasına tepki göstererek taraftara seslendi: “Bu takım böyle destekle bir üst lige çıkamaz. Herkes elini taşın altına koymalı!”