Drift sezonu Körfez'de açıldı

Drift sezonu Körfez'de açıldı


Spor 13.05.2024 14:15:47 0
Drift sezonu Körfez

2024 Apex Masters Türkiye Drift Şampiyonası’nın ilk yarışı 11-12 Mayıs tarihlerinde TOSFED Yarış Pisti’nde yapıldı.

KOCAELİ (İGFA) - Drift Otomobil Sporları Kulübü tarafından ICRYPEX, Spor Toto, Lastix.com ve PowerApp katkılarıyla düzenlenen 2024 Apex Masters Türkiye Drift Şampiyonası’nın ilk yarışı 11-12 Mayıs tarihlerinde TOSFED Yarış Pisti’nde gerçekleştirildi. Birbirinden güçlü otomobillerin bol dumanlı kapı kapıya mücadelesi, TOSFED Drift Kupası’nın ilk yarışına da ev sahipliği yaptı.

Pisti dolduran kalabalık bir seyirci topluluğu tarafından büyük bir heyecanla takip edilen yarışlar sonunda, Berfu Tutumlu birinciliği kazanırken, Çağlar Küçükdumlu ikinciliği ve Özge Kılcı da üçüncülüğü elde ettiler.

Bu sezon hayata geçen ve amatör sürücülere açık olan TOSFED Drift Kupası’nda ise Harun Karabulut ilk sırayı elde ederken, Berkay Akbulut ikinci ve Ömer Ayvacı da üçüncü olarak podyumu tamamlayan isimler oldular.

Girişimci kadınlar Isparta'da geleceği konuştu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu Batı Akdeniz Bölge Toplantısı, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlendi. TOBB Isparta Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Dilek Özdemir’in ev sahipliğinde; An
Başkan Başdeğirmen: Tek hedef Isparta ve Ispartaspor’un başarısı Isparta 32 Spor’un 15 Haziran Pazar günü yapacağı olağan genel kurulu öncesinde yaşanan sessizliğe Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen kayıtsız kalmadı.
Türk Eğitim-Sen'den vefa örneği: Vefat eden öğretmenler için mevlid düzenlendi Isparta Yalvaç Türk Eğitim-Sen, görevleri başında vefat eden öğretmenler Harun Özkan ve Onur Uçkun'u unutmadı. Musalla Camii'nde düzenlenen mevlid programına yoğun katılım oldu.
Kayseri Talas'tan haşereyle kesintisiz mücadele Kayseri Talas'tan haşereyle kesintisiz mücadele
Kayseri Melikgazi'de köy pazarına başvurular başlıyor Kayseri Melikgazi'de köy pazarına başvurular başlıyor