Yaşam

Yaşam Haberleri

Denizlililer doğada nefes aldı

Denizlililer doğada nefes aldı


Yaşam 30.06.2025 18:09:47 0
Denizlililer doğada nefes aldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin doğasever vatandaşlar için düzenlediği haftalık doğa yürüyüşleri bu hafta Göveçlik Altındere parkurunda gerçekleşti.

DENİZLİ (İGFA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen ve başladığı günden bu yana yoğun katılımlarla düzenlenen doğa yürüyüşleri, bu hafta Altındere’de, Türkiye Dağcılık Federasyonu yürüyüş lideri eğitmenler eşliğinde düzenlendi.

Katılımcılar, Altındere’nin büyüleyici doğasında yaklaşık 14 kilometrelik bir parkuru tamamladı. Katılımın her geçen hafta arttığı doğa yürüyüşleri, Denizli halkının şehir stresinden uzaklaşmasını, doğayla yeniden buluşmasını sağlarken aynı zamanda sabah erken saatlerde toplanan doğaseverlere, güvenli ve keyifli bir yürüyüş deneyimi yaşatıyor.

Doğa yürüyüşlerinin her hafta Denizli’nin farklı doğal güzelliklerinde yapılacağı belirtilirken, tüm vatandaşlar bu sağlıklı ve sosyal etkinliğe davet edildi.

Erdoğan: 2026 NATO Zirvesi Ankara'da... Yapay zekâda iddialı hedefler Erdoğan: 2026 NATO Zirvesi Ankara'da... Yapay zekâda iddialı hedefler
48 bin kanser hastasına müjde! 5 akıllı ilaç SGK kapsamında 48 bin kanser hastasına müjde! 5 akıllı ilaç SGK kapsamında
“Keşif Isparta” projesiyle öğrenciler şehri tanımaya devam ediyor Süleyman Demirel Üniversitesi Kurumsal İletişim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 2017 yılından bu yana sürdürülen “Keşif Isparta” projesi...
Finike'de kuraklık alarmı: Aykırtça şelalesi kuruyor Finike’de Kuraklık Alarmı: Aykırtça Şelalesi Kuruma Tehlikesiyle Karşı Karşıya
MKE'nin 'Nüfuz Edici Bomba'sı engel tanımıyor! MKE'nin 'Nüfuz Edici Bomba'sı engel tanımıyor!