Denizlide Barış Mançoya online anma

Milyonların gönlünde taht kuran Barış Mançoyu vefatının 22. yıldönümünde de unutmayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, ünlü sanatçı için online anma konseri düzenleyecek.


Gündem 23.02.2021 15:00:00 0
Denizlide Barış Mançoya online anma

DENİZLİ (İGFA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi, unutulmaz eserleri ile milyonların gönlünde taht kuran usta sanatçı Barış Manço’yu ölümünün 22. yılında da eserleri ile anacak. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi ünlü sanatçı için online anma konseri düzenleyecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Genel Sanat Yönetmeni Hakan Eyiden yönetimindeki Büyükşehir Belediye Orkestrası, Solist Mehmet Bacaklının seslendireceği Barış Manço’nun unutulmaz eserlerini çalacak.

Program 24 Şubat Çarşamba günü akşamı saat 20.00de Denizli Büyükşehir Belediyesinin Youtube sayfasından yayınlanacak. Bunun yanında program saat 20.00de Kültür ve Sosyal İşler TVnin Youtube sayfasında, saat 18.30da DRT, saat 20.00de Pamukkale TV, saat 21.00de Deha TV ve saat 21.30da ise Ege TVden izleyicisiyle buluşacak.

 

 

 

 

 


Edirne'de jandarma balık ağlarını topladı Edirne'de jandarma balık ağlarını topladı
Teknopark İstanbul ile Gedik Üniversitesi ortak programı ‘GEDİK2Work’ başlıyor Teknopark İstanbul ile Gedik Üniversitesi ortak programı ‘GEDİK2Work’ başlıyor
Ege İhracatçı Birlikleri’nden Nisan ayında 1 milyar 360 milyon dolarlık ihracat Ege İhracatçı Birlikleri’nden Nisan ayında 1 milyar 360 milyon dolarlık ihracat
Edirne'de son bir haftada aranan 148  kişi yakalandı Edirne'de son bir haftada aranan 148  kişi yakalandı
'Kırkikindi yağışları' geliyor: 14 il için sarı kodlu alarm! Sel, dolu ve yıldırım tehlikesine dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden 14 il için sarı kodlu uyarı verildi. Yapılan açıklamada etkili olacak olan yağışlarda sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi tehlikelere dikkat çekildi.