Denizli Buldanda Ramazan öncesi hijyen denetimi

Denizlide Buldan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayının yaklaşması nedeniyle, ekmek ve simit fırınları ile kasaplarda hijyen denetimi gerçekleştirdi.


Gündem 11.04.2021 19:00:00 0
Denizli Buldanda Ramazan öncesi hijyen denetimi

DENİZLİ (İGFA) - Denizlinin Buldan ilçesinde zabıta ekipleri, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden gıda kontrol görevlileri ve veteriner hekim ile birlikte ilçe merkezindeki ekmek ve simit fırınları ile kasapları denetledi.

Ramazan ayının başlayacak olması dolayısıyla artacak alışveriş sirkülasyonunu göz önüne alan ekipler, işyerlerinde hijyen kontrolü yaptı.  Ruhsat ve gramaj denetimi de yapan ekipler, denetimlerin Ramazan ayı içerisi ve sonrasında da periyodik olarak devam edeceğini belirtti.

Yapılan denetimlerde temizlik ve diğer eksikleri bulunan esnafın yazılı olarak uyarılacağını belirten Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, eksiklikler giderilmediği takdirde cezai işlem uygulanacağını açıkladı.   


Sağlıkta yeni dönem başladı! Artık o muayene ücretini SGK karşılayacak Hastanelerde yeni dönem başlıyor. Uzaktan muayene masrafları artık Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından karşılanacak. Doktorlar gerekli gördüğü takdirde rapor ve reçete yazabilecek.
Erdoğan talimatı verdi! Sokak köpeği sorunu bitecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzun zamandır Türkiye'nin gündeminden düşmeyen sokak köpekleriyle ilgili harekete geçti. Başkan Erdoğan'ın talimatıyla "Hayvanları Koruma Kanunu" Meclis'te gündeme geliyor.
Türkiye'nin mavi bayrakları elinden alınabilir! Türkiye'de sayıları 10 milyondan fazla olduğu belirtilen başıboş köpekler ülkemizin yıllık 54 milyar dolar gelir sağladığı turizm sektörü için de bir tehdit! TÜRÇEV, Türkiye'nin mavi bayraklarının geri alınabileceği uyarısında bul
Murat Hançer konuklarını ağırlamaya devam ediyor Murat Hançer konuklarını ağırlamaya devam ediyor
Eğirdir Gölünde bulunan el bombaları imha edilmek üzere gölden çıkarıldı Isparta’da Eğirdir Gölü’nde 7 adet el bombası olduğu tespit edildi. Bombalar, İstanbul Deniz Kuvvetleri Komutanlığından gelen ekip tarafından gölden çıkarılarak imha edilmek üzere Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komuta