Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörsüz Türkiye için kararlı adımlar atıyoruz... Tarih yazmaya devam ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörsüz Türkiye için kararlı adımlar atıyoruz... Tarih yazmaya devam ediyoruz


Gündem 18.07.2025 17:29:05 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörsüz Türkiye için kararlı adımlar atıyoruz... Tarih yazmaya devam ediyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MSÜ Kurmay Subaylar Mezuniyet Töreni’nde yaptığı konuşmada, büyük ve güçlü Türkiye’yi inşa etmenin temel vazife olduğunu vurguladı. Erdoğan, terörsüz bir bölge hedefiyle tarihi adımlar attıklarını belirtti.

İSTANBUL (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Kurmay Subaylar Mezuniyet Töreni’nde önemli açıklamalarda bulundu.

Konuşmasında, şehit ve gazilerden emanet alınan toprakları daha güçlü bir şekilde geleceğe taşımanın en temel görevleri olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Büyük ve güçlü Türkiye’yi inşa etmek vazifemizdir” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Terörsüz Türkiye ve terörsüz bölge hedeflerimize doğru kararlı, ümitli ve dikkatli bir şekilde ilerliyoruz. Bugünün savaş konseptini biz belirliyoruz. İç cephemizi tahkim ediyor, birliğimizi, dirliğimizi, kavlimizi güçlendirmek için tarihi adımlar atıyoruz” diyerek Türkiye’nin bölgesel istikrar vizyonunu vurguladı.

“Bize ömür biçenlerin çoğu tarih oldu, çoğu unutulup gitti ama Türk milleti olarak biz dimdik ayaktayız, tarih yazmaya devam ediyoruz” diyen Erdoğan, bölgede barış, huzur, adalet ve iş birliğiyle yeni bir sayfa açılacağını belirterek, “Bölgemizin üzerine barış güneşinin doğmasına kimse engel olamayacak. Coğrafyamızın her köşesinde huzurun hâkim olmasına kimse set çekemeyecek” sözleriyle kararlılık mesajı verdi.

Kayseri Talas'ta personele hukuki eğitim Kayseri Talas'ta personele hukuki eğitim
İzmit Yörükler Sokak’ta bozulan parke yola yenileme İzmit Yörükler Sokak’ta bozulan parke yola yenileme
İzmir Buca'da Saadet Partisi 24. yılını vatandaşlara kutladı İzmir Buca'da Saadet Partisi 24. yılını vatandaşlara kutladı
Son 5 günde 179 'siber' gözaltı Son 5 günde 179 'siber' gözaltı
Elif Buse Doğan 'yaz' hızını kesmiyor Elif Buse Doğan 'yaz' hızını kesmiyor