Gündem

Gündem Haberleri

Çok güzel oyuncudan yeni şarkı

BKM’ nin sevilen TV programı ‘’Çok Güzel Hareketler 2’’ kadrosunda yer alan yıldız oyuncu Emre Aslan, sözleri kendisine ait olan ‘’Kolay Değil’’ isimli şarkısı ile müzik piyasasına adım attı.


Gündem 1.04.2021 10:30:00 0
Çok güzel oyuncudan yeni şarkı
İSTANBUL (İGFA) - Oyunculuk konusunda sergilediği başarılı performansı, müzik sektöründe de sürdürmeyi hedefleyen Emre Aslan’ın yeni şarkısı, Doğan Müzik Company (DMC) etiketi ile çıkarken; yönetmenliğini Murat Joker’in yaptığı klip çekimleri Maslak VSG stüdyolarında gerçekleşti ve çekimlerde Emre Aslan’a Beyzanur Uşak eşlik etti.

HERKES KENDİNDEN BİR ŞEYLER BULACAK

Yeni şarkısı ile ilgili açıklamada bulunan Emre Aslan ‘’Kayıtları ve çekimleri için uzun zamandır üzerinde çalıştığımız ‘’Kolay Değil’’, 2 Nisan Cuma itibariyle tüm platformlarda müzik severlerle buluşacak. Aşk ve hayal kırıklığı konusunda oluşan hisleri ifade etmeye çalıştığım bu şarkıda, dinleyen herkesin kendisinden bir parça bulabileceğini düşünüyorum. Bu süreçte emeği geçen ve bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum‘’ dedi.


Akaryakıt fiyatlarında yeni uygulama: Artık yasak! 15 Mayıs'tan itibaren başlıyor Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt fiyatları için çok kritik bir karara imza attı. Buna göre VMax, Vpro gibi ifadelerle daha yüksek fiyata satılan benzin ve motorin için tek fiyat dönemini başlattı. Karar Resmi Gaz
Benzin ve motorine dev indirim geliyor! Dolar kurundaki stabil durum devam ederse, pazartesi gece yarısı itibarıyla benzine 1.80 TL, motorine ise 1.20 TL indirim yapılacak. İndirim sonrası İstanbul, Ankara ve İzmir'de yeni fiyatlar belirlendi.
ISPARTA'DA GÜLCÜLER 12 BİN TON REKOLTE BEKLİYOR Hava sıcaklığının yüksek seyretmesi ile 10 gün öne alınan gül hasadı başladı. Bu yıl 12 bin ton rekolte bekleniyor.
Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti