Çetin: “Antalya, dünyanın en güzel şehri. Gençlerimize hoş geldiniz diyorum.”

AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, Bilim Üniversitesi Öğrenci Toplulukları Günü’nde Gençlerle Buluştu


Siyaset 15.10.2025 21:49:00 0
Çetin: “Antalya, dünyanın en güzel şehri. Gençlerimize hoş geldiniz diyorum.”

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Bilim Üniversitesi’nde düzenlenen Öğrenci Toplulukları Günü etkinliğinde üniversiteli gençlerle bir araya geldi.

Etkinlik kapsamında başta ÜniAk standı olmak üzere birçok öğrenci topluluğunu ziyaret eden Başkan Çetin, gençlerle sohbet etti. Ziyareti sırasında öğrencilere hitap eden Çetin, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, dünyanın en güzel şehri Antalya’mıza hoş geldiniz” diyerek gençlere başarılar diledi.

Gençlerin her zaman yanında olduklarını vurgulayan Ali Çetin, “Bizler, gençlerimizin fikirlerine, enerjilerine ve üretkenliklerine inanıyoruz. Her daim üniversiteli kardeşlerimizin yanındayız, birlikteyiz” ifadelerini kullandı.

Veli Gök’ten İklim değişikliğine karşı akıllı tarım hamlesi Proje adamı eski belediye başkanından üreticilere stratejik üretim önerisi: Doğru ürün, yüksek kazanç.
SEKA Sanat'ta Cumhuriyet nakışı SEKA Sanat'ta Cumhuriyet nakışı
Bursa Yıldırım'da Hacı Seyfettin Sanat ve Zanaat Merkezi açıldı Bursa Yıldırım'da Hacı Seyfettin Sanat ve Zanaat Merkezi açıldı
Dilovası’nda Başkan Büyükakın'a 'gönülden' teşekkür Dilovası’nda Başkan Büyükakın'a 'gönülden' teşekkür
Manisa'da Başkan Dutlulu'dan iki ilçeyi yerinde dinledi Manisa'da Başkan Dutlulu'dan iki ilçeyi yerinde dinledi