Çayırova’da vektörle mücadeleye devam

Çayırova’da vektörle mücadeleye devam


Yaşam 16.06.2025 15:13:59 0
Çayırova’da vektörle mücadeleye devam

Çayırova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, belirlenen program çerçevesince, ilçe sakinlerinin yaz aylarını daha rahat geçirebilmesi adına vektörle mücadele için ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

KOCAELİ (İGFA) - Çayırova Belediyesi, özellikle yaz aylarında artan karasinek ve sivrisinekle mücadele çalışmalarına devam ediyor.

Çayırova’da yaşayan ilçe sakinlerinin daha rahat ve daha huzurlu bir şekilde sosyal yaşamlarını sürdürebilmeleri adına, vektörle mücadele çalışmalarına hız kazandıran Çayırova Belediyesi, bu bağlamda belirlenen program çerçevesinde ilaçlama çalışması yapıyor. Çayırova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kent genelinde halk sağlığını korumak amacıyla ilaçlama gerçekleştiriyor.

İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI HAFTA BOYUNCA DEVAM EDİYOR

Çayırova Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “İlçemiz genelinde halk sağlığını korumak ve haşere oluşumunu önlemek amacıyla, belirlenen günlerde mahalle bazlı ilaçlama çalışmaları yapılmaktadır” denildi.

Belirlenen program kapsamında, Çayırova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Pazartesi günü Yenimahalle ve Çayırova’da, Salı günü Atatürk Mahallesi’nde, Çarşamba günü Cumhuriyet ve Şekerpınar Mahallelerinde, Perşembe günü Özgürlük Mahallesi’nde ve Cuma günü Emek ve İnönü’de ve Cumartesi günü ise Akse Mahallesi’nde ilaçlama çalışması yapıyor.

Ayrıca Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri de ilçe genelinde millet bahçeleri, mesire alanları ve mahallelerde vektöre karşı mücadele çalışması yapıyor.

Basketbolda sezon finali Bursa’da yapıldı Basketbolda sezon finali Bursa’da yapıldı
SDÜ’de mezuniyet coşkusu SDÜ' de 6.303 öğrenci diplomalarına kavuştu. Törene Vali Abdullah Erin ve Derya Yanık da katıldı. Vali Erin: “Gençlerimiz Türkiye Yüzyılı’na yön verecek.”
Güneykent’te gülün yolculuğu: Emekle yoğrulan bir başarı hikâyesi AK Parti Osmaniye Milletvekili Derya Yanık, Güneykent’teki Gülamour Aromatik Bitki İmbikhanesi'ni ziyaret etti. Gül bahçelerinden imbikhaneye uzanan üretim sürecine tanıklık eden Yanık, aile emeğiyle şekillenen bu kıymetli üretim
Çanakkale Boğazı’nda yangın paniği! Boğaz trafiği yeniden açıldı Çanakkale Boğazı’nda yangın paniği! Boğaz trafiği yeniden açıldı
Trajik boğulma olayıyla ilgili Kumluca Belediyesi’ne suç duyurusu Antalya’nın Kumluca ilçesi Adrasan Mahallesi’nde önceki gün serinlemek için denize giren 15-16 yaşlarındaki bir genç boğularak hayatını kaybetmişti. Olayda can kurtaran bulunmaması nedeniyle Kumluca Belediyesi hakkında taksirle ad