Bursada sinema salonlarının açılışı 12 Mayısa ertelendi

Bursada salgınla mücadele kapsamında daha önce 1 Nisana kadar faaliyetlerine ara verilen sinema salonlarının açılışı 12 Mayısa ertelendi.


Gündem 30.03.2021 17:30:00 0
Bursada sinema salonlarının açılışı 12 Mayısa ertelendi
BURSA (İGFA) - Ülke genelinde salgınla mücadelede alınan tedbirlerin devamının sağlanması ve desteklenmesi amacıyla Bursa Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulunca daha önce 1 Nisana kadar durdurulması kararlaştırılan sinema salonlarının faaliyetlerinin açılışı ertelendi. Yeni kurul kararına göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile yapılan görüşmeler kapsamında İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda Bursadaki sinema salonlarının faaliyetlerine 12 Mayısa kadar ara verilmesi kararlaştırıldı.

Udoor’dan Isparta 32 Spor’a maddi destek Udoor’dan Isparta 32 Spor’a maddi destek
Aksu heyetinden Başkan Başdeğirmen’e ziyaret Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman, meclis üyeleri ve AK Parti ilçe teşkilatı, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret ettiler.
Başkan Başdeğirmen’den 1 mayıs mesajı Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.
Artık sevkleri sonlandıracak! Burdur Devlet Hastanesinde hizmete başladı Artık sevkleri sonlandıracak! Burdur Devlet Hastanesinde hizmete başladı
BURDUR HAŞHAŞ HELVASI COĞRAFİ İŞARET BELGESİ ALDI Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından coğrafi işaret belgesi verilen Burdur Haşhaş Helvası için Valilikte basın bilgilendirme toplantısı düzenledi.