Bursa Nilüferli minikler drama gösterileriyle alkış topladı

Bursa Nilüferli minikler drama gösterileriyle alkış topladı


Yaşam 16.06.2025 18:09:19 0
Bursa Nilüferli minikler drama gösterileriyle alkış topladı

Bursa Nilüfer Belediyesi’nin kreş ve gündüz bakımevlerinde eğitim gören minikler, renkli drama gösterileriyle ailelerinin büyük beğenisini topladı.

BURSA (İGFA) - Bursa Nilüfer Belediyesi'ne bağlı Burak Berk ve Çamlıca Kreş ve Gündüz Bakımevleri’nde eğitim alan minik öğrenciler, hazırladıkları özel yıl sonu drama gösterileriyle ailelerine unutulmaz anlar yaşattı.

Modern eğitim yaklaşımıyla hizmet sunan Nilüfer Belediyesi kreş ve gündüz bakımevlerindeki öğrenciler, eğitim yılı boyunca kazandıkları becerileri ve yaratıcılıklarını Uğur Mumcu Sahnesi’nde sergiledi. 2024-2025 eğitim-öğretim yılının finalini drama gösterileriyle yapan minikler, izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Yıl boyunca drama atölyelerine katılan 5-6 yaş grubundaki öğrenciler, öğretmenlerinin özenle hazırladığı zengin içerikli oyunları sahneledi. Tarihten günümüze, masallardan gerçek hikayelere kadar uzanan geniş repertuvarla hazırlanan gösterilerde, her iki kreşten onlarca çocuk sahne deneyimi yaşadı.

Küçük sanatçılar, renkli kostümleri ve etkileyici performanslarıyla salon dolduran ebeveynlerden tam not aldı.

Basketbolda sezon finali Bursa’da yapıldı Basketbolda sezon finali Bursa’da yapıldı
SDÜ’de mezuniyet coşkusu SDÜ' de 6.303 öğrenci diplomalarına kavuştu. Törene Vali Abdullah Erin ve Derya Yanık da katıldı. Vali Erin: “Gençlerimiz Türkiye Yüzyılı’na yön verecek.”
Güneykent’te gülün yolculuğu: Emekle yoğrulan bir başarı hikâyesi AK Parti Osmaniye Milletvekili Derya Yanık, Güneykent’teki Gülamour Aromatik Bitki İmbikhanesi'ni ziyaret etti. Gül bahçelerinden imbikhaneye uzanan üretim sürecine tanıklık eden Yanık, aile emeğiyle şekillenen bu kıymetli üretim
Çanakkale Boğazı’nda yangın paniği! Boğaz trafiği yeniden açıldı Çanakkale Boğazı’nda yangın paniği! Boğaz trafiği yeniden açıldı
Trajik boğulma olayıyla ilgili Kumluca Belediyesi’ne suç duyurusu Antalya’nın Kumluca ilçesi Adrasan Mahallesi’nde önceki gün serinlemek için denize giren 15-16 yaşlarındaki bir genç boğularak hayatını kaybetmişti. Olayda can kurtaran bulunmaması nedeniyle Kumluca Belediyesi hakkında taksirle ad