Bursa İtfaiyesi'nden İznik'te can dostuna hayat kurtaran müdahale

Bursa İtfaiyesi'nden İznik'te can dostuna hayat kurtaran müdahale


Gündem 3.08.2025 19:31:53 0
Bursa İtfaiyesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekibi, İznik’in Orhaniye Mahallesi’nde bir cami kubbesine yuva yaparken sıkışan ve yaralanan bir kuşu kurtardı.

BURSA (İGFA) - Bursa'nın İznik ilçesi Orhaniye Mahallesi’nde itfaiye ekiplerinin bir kuşu kurtardı.

Cami kubbesine yuva yaparken sıkışan ve yaralanan kuş, itfaiye ekiplerinin dikkatli müdahalesiyle kurtarıldı.

https://twitter.com/bursabuyuksehir/status/1952009181562613891

Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki itfaiye ekipleri, kurtarılan kuşu tedavi için İznik Belediyesi ekiplerine teslim etti. Ekipler, “Özgürce uçsun diye! Tedavisi için ilçe belediyesi ekiplerine emanet ettiğimiz sevimli misafirimizin bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyoruz. Can dostlarımızın daima yanındayız” ifadeleriyle hayvanlara verdikleri önemi vurguladı.

Demre’de tekne yanaşma yeri hizmete açıldı Demre’nin Kaleköy Mahallesi’nde tamamlanan tekne yanaşma iskelesi hizmete açıldı. Günübirlik teknelere ev sahipliği yapacak iskele, hem ulaşımı kolaylaştıracak hem de bölge turizmine katkı sağlayacak.
Sirene Davras Otel, Türkiye’nin kış ve spor turizmi başkenti olacak Başkan Başdeğirmen: “Davraz’da turizmi 365 güne çıkarmayı hedefliyoruz”
Bucak TSO, yeni kaymakamı ağırladı Burdur "Bucak Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Bucak TSO’yu ziyaret ederek ilçenin ekonomik yapısı ve iş birliği olanakları üzerine değerlendirmelerde bulundu."
Başkan Çelik: Davraz Isparta’nın yükselen değeri olacak Isparta Belediyesi, İl Özel İdaresi, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile Isparta Ticaret Borsası’nın ortaklığında kurulan konsorsiyum tarafından devralınan Sirene Davras Oteli’nde yapılan yerinde incelemelerle, yeni dönemin yol ha
Serik Ak Parti ilçe başkanı Ahmet Söker’den toki tepkisi: “Hükümet yapıyor, büyükşehir bakıyor!” AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker, Yukarıkocayatak Mahallesi’ndeki TOKİ Konutları'nda yaşanan altyapı sorunları nedeniyle Antalya Büyükşehir Belediyesi ve ASAT’ı sert sözlerle eleştirdi. "Hükümet yapıyor, Büyükşehir bakıyor"