Bursa İnegöl'den bayram öncesi gönül köprüsü

Bursa İnegöl'den bayram öncesi gönül köprüsü


Yaşam 5.06.2025 16:16:28 0
Bursa İnegöl

Bursa'da İnegöl Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda Kurban Bayramı öncesi anlamlı bir çalışmaya daha imza atarak gönül ziyaretlerini sürdürdü.

BURSA (İGFA) - Yılın her günü İnegöllü vatandaşlarla gönül bağını sürdüren İnegöl Belediyesi, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Umuteli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği iş birliğiyle bu yıl da Kurban Bayramı öncesi yaşlı aileler, çölyak hastaları ve yetim çocuklara bayram hediyelerini ulaştırdı.

HEDİYELER EVLERİNDE TESLİM EDİLDİ

Hazırlanan hediye paketleri, İnegöl Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne kayıtlı ailelerin evlerine belediye ekipleri tarafından bayram öncesinde ulaştırıldı. Çölyak hastalarına glutensiz gıda ürünleri içeren özel koliler hazırlanırken, yaşlı bireylere ve yetim çocuklara bayramlık hediyeler ulaştırıldı.

İnegöl Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, sadece bayram zamanı değil yılın her günü gönül ziyaretlerinin devam edildiği vurgulandı.

Ekipler, evlere yaptıkları ziyaretlerde ailelerle sohbet ederek onların hal ve hatırlarını sorup gönül bağı kurdu. Ziyaretler sırasında yaşlı bireylerin mutluluğu, çölyak hastalarının teşekkürleri ve çocukların gözlerindeki sevinç, yapılan hizmetin ne kadar yerinde olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Isparta 8. kez kitap fuarına ev sahipliği yapıyor “Kitaplar Gül Açıyor” temasıyla düzenlenen 8. Isparta Kitap Fuarı, Gökkubbe Fuar Alanı’nda açıldı. Yaklaşık 150 yayınevinin katıldığı fuar, 10 gün boyunca kitapseverleri ağırlayacak.
Girişimci Kadınlar Yılbaşı Pazarı Isparta’da kapılarını açtı TOBB Isparta Kadın Girişimciler Kurulu tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenen Girişimci Kadınlar Yılbaşı Pazarı, Barida Hotels’de ziyaretçileriyle buluştu. Etkinlik, 14 Aralık 2025’e kadar devam edecek.
Başkan Hatice Sekmen, İlçe ve Kırsalda Sorunları Hızla Çözüyor İbradı Belediyesi Fen İşleri ekipleri, İbradı–Üzümdere yolunda bozulan bölgelerde bakım ve yama çalışmalarını tamamlayarak ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getirdi.
Antalya'da 13 Bin Marulla Türk Bayrağı Antalya’da çiftçiler, 13 bin marul fidesiyle tarlada dev bir Türk bayrağı deseni oluşturarak hem üretime hem de milli değerlere dikkat çekti.
Muhasebeciler sahte belge ve dijital denetimi masaya yatırdı Isparta SMMMO’nun düzenlediği seminerde sahte belge kullanımı ve yeni nesil dijital denetim sistemi “Kurgan” hakkında meslek mensuplarına kapsamlı bilgiler aktarıldı. Seminer, yoğun katılım ve uzman sunumlarıyla dikkat çekti.