BURDUR MİLLETVEKİLİ KORKMAZ'IN SEÇİM KAYBETMESİNE EVLERE ŞENLİK AÇIKLAMA

BURDUR MİLLETVEKİLİ KORKMAZ'IN SEÇİM KAYBETMESİNE EVLERE ŞENLİK AÇIKLAMA


Siyaset 1.04.2024 22:58:00 0
BURDUR MİLLETVEKİLİ KORKMAZ

Seçildiği günden bu yana Burdur'da sadece kendi düzenini kurmaya çalışmaktan başka icraat yapmayan Milletvekili Adem Korkmaz, tepkileri üzerine çekmeye devam ediyor… Siyasetten de hiç bir tecrübesi olmadığı gibi yaptığı açıklamalarlada AK Parti tabanın tepkisini çekiyor. Kentin dinamitleri olan sivil toplum kuruluşları, gazetecileri, dernekleri, esnafı vs. ile hiç bir bağ kurmadan başına buyruk davranışları Burdur halkı tarafından ayrıca tepki çekiyor. 

Milletvekili Korkmaz'ın acimi ce şov yaparcasına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Burdur'da düzenlediği mitingte kendini ön plana çıkarmak için ortaya attığı tıp fakültesi konusunda yediği fırça hafızalarda hala yerini koruyor. Hiç bir alt yapısı ve teknik çalışması yapılmadan Cumhurbaşkanına söz verdirmeye çalışmak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a nasıl bir tuzaktır dedirtti. Cumhur ittifakına rağmen Mhp oylarına rağmen ve sadece Chp'li adaya karşı yaşanan hezimeti başarı gibi göstermesi pes dedirttiyor. Cumhur ittifakı adayı Mehmet Şimşek'i sanki başka bir partiden Ak partiye kazandırmış gibi göstermesi Şimşek'i ailesi ile birlikte büyük töhmet altnda bırakıyor. AK Parti'nin Burdur'da kazanmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Yapılan tüm kamuoyu araştırmları bunu net bir şekilde gösteriyordu, Ama Milletekili Korkmaz ve etkisi altına almaya çalıştıklarının meydana getirdiği tahribat Burdur'da Cumhur ittifakına seçimleri kaybettirdi.

Partinin kurucularını, eskiden görev alanları hedef alırcasına sarf ettiği sözler Ak Parti sevdalılarını, kurucu ruhunu rahatsız etmiştir.

 Isparta'yada SDÜ'deki başarısız bir rektörlük sergileyen Prof. Dr. Mehmet Saltan'ında arkasında Adem Korkmaz'ın olması ayrıca Isparta'da tepkiyle karşılanıyor. Korkmaz, hem Burdur hemde Isparta'yı etkisi altına almaya çalışması Ak Parti'inin yerel seçimlere yansıyan başarısızlığının sebebini gözler önüne seriyor. Liyakatsız ve ehliyet sahibi olmayan kişilere görev vermesi AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın büyük davasına zarar veriyor dedirttiyor. 

https://akdenizhabercisi.com/haber/sdu_rektorlugu_icin_adem_hoca_devreye_mi_girdi_yok_baskani_dulupcu_ile_mi_gorustu-67733.html

"Korkmaz'ın seçim kampanyası boyunca iş bilen teşkilat mensupları ile değil de üniversitedeki hoca arkadaşlarıyla yol yürümesi parti teşkilatını epeyce rahasız etmişti. Bunca olumsuzlulara rağmen, Mehmet Şimşek'in seçim sonuçları için yaptığı paylaşımı paylaşan Korkmaz, şu ifadelere yer verdi.

Cumhur İttifakı olarak Burdur çok doğru bir siyaset tarzı ve çok doğru bir adayla, Sayın Mehmet Şimşek’le tanıştı. Halkın her kesiminden geniş bir teveccüh ve ilgi gördü. Güler yüzlü, mütevazi ve herkesi dinleyen kucaklayan, kendi şahsına münhasır bir aday olarak Mehmet Şimşek artık Burdur siyasetinin bundan sonra da konuşacağı, tartışacağı ve siyaset gündeminde yer alacak bir insan ve siyasi bir profildir. Bunu gelecek yıllarda daha yakından göreceğiz. Seçim sürecinde gösterdiği yüksek performans ve kamuoyunda oluşturduğu olumlu etki için kendisini kutluyorum. Seçim sonuçlarını detaylı bir şekilde incelediğimizde, ulusal düzeyde seçmen davranışındaki önemli bir değişime karşın Burdur seçmeninin Mehmet Şimşek’e gösterdiği yüksek teveccüh, Burdur’un yeni bir siyasetçiye kavuştuğunu göstermektedir. Sandıktan çıkamamış olmak bu gerçeği ortadan kaldırmayacağı gibi, siyasetin uzun soluklu bir koşu olduğunu düşündüğümüzde Burdur bundan sonra yeni siyasetçileri bünyesinde barındırıyor olması gelecek açısından büyük umut vermektedir. Kendisi, kıymetli eşi ve değerli çocuklarıyla Burdur için Şimşek ailesi bir kazanım olmuştur. Emekleri için çok teşekkür ederim.

Burdur kendi içindeki potansiyellerini keşfedip çaresizlik içerisinde bulunmadığını fark ettikçe gelişme ve ilerleme yolunda önemli mesafeler alacaktır. Sandık sonucu bir bitiş, bir son değil umuda ve gelecek için şehir adına bir başlangıç, büyük kazanımdır Şimşek. Aramıza hoş geldin Mehmet Şimşek…

Bu paylaşımdan sonra Burdur'lular ve Ak Parti tabanı şunu söylediler: Madem ki Mehmet Şimek Ak Partinin arasında olan bir kişi değildi neden o zaman aday yapıldı?

Chp'deki yolsuzlukları ve seçim oyunlarını gündeme getiren Akdeniz HABERCİSİ saha ekibi, Ak Parti'ye seçim kaybettirenleri mercek altına aldı

Bizleri takip etmeye devam edin!

 


Ortaokula 'zanaat' geliyor Ortaokula 'zanaat' geliyor
İzmit Turgut Mahallesi’ndeki sahanın üstü kapatılacak İzmit Turgut Mahallesi’ndeki sahanın üstü kapatılacak
Hizmet üretimi yüzde 6,8 arttı! Hizmet üretimi yüzde 6,8 arttı!
Sakarya'da pedallar döndü... Sakarya'da pedallar döndü...
Kepenekli’de bir sondaj kuyusu daha açıldı Kepenekli’de bir sondaj kuyusu daha açıldı