Burdur Bucak'ın yöresel ürünleri tanıtıldı

Burdur Bucak'ın yöresel ürünleri tanıtıldı


Kültür 9.10.2024 17:37:00 0
Burdur Bucak

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Ali Daldal, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kurt ile beraber 13.YÖREX Fuarında önceki Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Dünya Odalar Federasyonu ve TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya Valisi Sn. Hulusi Şahin, Burdur Valisi Sn. Tülay Baydar Bilgehan, Antalya B.Şehir Belediye Başkanı Sn. Muhittin Böcek ile bazı odaların başkanlarına ve protokol üyelerine Burdur'un yöresel ürünlerinden ikram etti.

Bir 7 kişi, haber odası ve yazı görseli olabilir

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu; "Bucak’ın eşsiz lezzetleri ve kültürel mirası, Antalya YÖREX Fuarı'nda sizlerle buluşuyor. Yöresel ürünlerimizle birlikte, Antalya Yörex fuar alanındaki yerimizi Aldık. Yerel üreticilerimizin emeklerini ve kültürel zenginliklerimizi sergileme fırsatı bulduğumuz bu etkinlikte, hem ekonomimize katkıda bulunuyor hem de yerel değerlerimizi geniş bir kitleyle buluşturuyoruz. Bucak'ımızın yöresel ve coğrafi işaretli ürünlerini tanıtmak amacıyla açmış olduğumuz standımıza misafirlerimizi ve Antalya’da bulunan tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

13.YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı" 9 Ekim tarihinde Kapılarını Ziyaretçilere Açarak 13 Ekim 2024 Tarihine Kadar Anfaş Antalya Fuar Merkezi'nde Devam edecektir. 5 Gün Sürecek Fuarda, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası’nın Standında ilçemizin öne çıkan yöresel ürünlerinin tanıtılacak.

Bir 12 kişi ve yazı görseli olabilir

Uluborlu’da yaban domuzu popülasyonuna karşı kontrollü av Uluborlu Belediyesi, artan yaban domuzu popülasyonunun tarım arazilerine ve vatandaşların güvenliğine zarar vermesini önlemek amacıyla kontrollü av çalışması gerçekleştirdi; yaklaşık 25 domuz etkisiz hale getirildi.
Kaş–Anamur arasında denizde fırtına uyarısı Meteoroloji, Kaş–Anamur hattında denizde fırtına uyarısı yaptı. Rüzgârın 6–8 kuvvetinde (50–75 km/s) eseceği belirtilirken, balıkçılar ve denizciler için dikkat çağrısı yapıldı.
Isparta Haltercileri Türkiye Şampiyonasında Madalyaları Topladı 27 Ocak – 1 Şubat 2026 tarihleri arasında Tokat’ta düzenlenen Recep Yazıcıoğlu Yıldızlar – Gençler – Büyükler Ferdi Halter Türkiye Şampiyonasında Isparta sporcuları büyük başarı gösterdi.
Dereboğazı yolu’nda radar denetimleri en üst seviyeye çıkarıldı Isparta–Antalya karayolunda son dönemde art arda yaşanan ve can kayıplarıyla sonuçlanan trafik kazalarının ardından emniyet güçleri harekete geçti. Dereboğazı Yolu’nun en riskli noktalarında radar ve hız denetimleri sıklaştırıldı.
“Aşkın Yaşı Yoktur”: Seydikemer’de 81’lik Damat ile 61’lik Gelin Nikâh Masasında Seydikemer’de 81 yaşındaki Yusuf Can ile 61 yaşındaki Emine Taştan, resmi nikâhla dünyaevine girerek “aşkın yaşı yoktur” sözünü bir kez daha kanıtladı.