Burdur İŞKUR'dan Junior Jeans Wear Giyim ile Protokol


Gündem 6.03.2021 00:19:00 0
Burdur İŞKUR

İŞKUR'dan Junior Jeans Wear Giyim ile Protokol Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Junior Jeans Wear Giyim arasında imzalanan protokol ile 13 kişi İşbaşı Eğitim Programı kapsamında Fabrikada işe başlayacak.

Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Junior Jeans Wear Giyim arasında imzalanan protokol ile 13 kişi işbaşı eğitim programı kapsamında Fabrikada işe başlayacak.

İstihdam Garantili İşbaşı Eğitim Protokolü ile 13 kişi Konfeksiyon İşçisi mesleğinde çalışacak. 

İŞKUR olarak, katılımcıya günlük 108,68 TL cep harçlığı, iş kazası ve meslek hastalığı sigorta primi ile genel sağlık sigortası prim giderleri ödenmekte olduğunu belirten İl Müdürü Yunus Emre AKALIN, İstihdam Garantili İşbaşı Eğitim Protokolü ile 13 vatandaşımız Konfeksiyon İşçisi mesleğinde 5 Mart da işe başlayacağını söyledi. 

İŞKUR İl Müdürü AKALIN, Yapacağımız 13 kişilik istihdamla işsizlerin iş sahibi olması ve iş hayatına girişleri bizleri mutlu etmektedir. Yaptığımız piyasa araştırması ve işyeri ziyaretleri ile program ve projelerimiz tanıtılıp, istihdama olan katkımız devam edecektir dedi.


Mustafa Dokur’dan Başkan Başdeğirmen’e teşekkür 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Isparta’dan Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Dokur, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e kentin...
HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Durmaz: “Sorunların çözümü için verilen sözlerin takipçisi olacağız” HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, vatandaşlara ve şehirlere hizmet etmenin belediyelerin en önemli görevlerinin başında olduğunu söyledi.
HONAMLI TEKE VE MERİNOS KOÇ GÜZELLİK YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ HONAMLI TEKE VE MERİNOS KOÇ GÜZELLİK YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ
BURDUR EMNİYET EKİPLERİNİN TİTİZ ÇALIŞMASI İLE YAKALANDI BURDUR EMNİYET EKİPLERİNİN TİTİZ ÇALIŞMASI İLE YAKALANDI
BURDUR VE ISPARTA ÇEVRELERİNDE ZİRAİ DON BEKLENİYOR BURDUR VE ISPARTA ÇEVRELERİNDE ZİRAİ DON BEKLENİYOR