BURDUR İL ÖZEL İDAREYE KÖYLER İÇİN 2 ADET ÇÖP TOPLAMA KAMYONU


Gündem 7.04.2020 01:30:00 0
BURDUR İL ÖZEL İDAREYE KÖYLER İÇİN 2 ADET ÇÖP TOPLAMA KAMYONU

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur’dan hibe açıklaması geldi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Burdur İli Köylerinde kullanılmak üzere araç hibesi yapıldı. İl Özel İdareye yapılan hibelerde 2 adet Çöp Toplama Aracı köylere hizmet için hazır halde bulunuyor. Çöp Toplama araçlarından 4×4 Pi makina olan araç ve 4×2 Ford marka olan araç hibesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İl Özel İdareye gönderildi.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Burdur İlimize hizmet etmeye devam ederek, yeni hibe ve yatırımlarımız olacak. Her şey Burdur’un güzelleşmesi ve halkımızın daha iyi hizmet alabilmesi için yapılıyor. Desteklerimiz Burdur’a ve Halkına hayırlı olsun. Bu zor günlerde evdekal’alım sağlıklı kalalım ifadelerini kullandılar.


Kocaaliler belediyesi'nden yeni hizmet: Ücretsiz taziye çadırı Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarına devam ediyor.
BUCAK BELEDİYESİ ORGANİZASYONU İLE VUR PATLASIN ÇAL OYNASIN Burdur'un Bucak ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Umut Kaya konseriyle kutlandı.
23’ncü uluslararası Kemer sualtı günleri sona erdi 23’ncü uluslararası Kemer sualtı günleri sona erdi
BAŞARILI BÖLGE MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI Isparta Orman Bölge Müdürü görevini başarılı bir şekilde yürütmekte iken Mersin Orman Bölge Müdürlü görevine atanan Rifat Ataş, 20 Mayıs 2024 Pazartesi günü yeni görevine başladı.
SAFARİ ARAÇLARINA YÖNELİK UYGULAMA YAPILDI SAFARİ ARAÇLARINA YÖNELİK UYGULAMA YAPILDI