BUCAK’TA “SOSYAL MESAFELİ BANK” YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR


Sağlık 25.06.2020 12:35:00 0
BUCAK’TA “SOSYAL MESAFELİ BANK” YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

BUCAK’TA “SOSYAL MESAFELİ BANK” YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR


Bucak Belediyesi tarafından üretilen ‘sosyal mesafeli bank’ vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Boş kalmayan banklarda, kimi arkadaşı ile sohbet ederken, kimi ise eline aldığı gazetesini ve kitabını okuyor.
Koronavirüs salgını sebebiyle Sağlık Bakanlığı tarafından alınan tedbirlere belediyeler de yaptığı çalışmalarla destek veriyor. Bunlardan bir tanesi de Bucak Belediyesi tarafından vatandaşın beğenisine sunuldu. Bucak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri tarafından belediyeye ait marangozhanede hazırlanan sosyal mesafeli banklar, ilçe merkezindeki park alanlarına yerleştirildi. Vatandaşların büyük ilgisini çeken banklarda kimi arkadaşı ile sohbet ederken, kimi ise eline aldığı gazete ve kitabını okudu.


ISPARTA'DA GÜLCÜLER 12 BİN TON REKOLTE BEKLİYOR Hava sıcaklığının yüksek seyretmesi ile 10 gün öne alınan gül hasadı başladı. Bu yıl 12 bin ton rekolte bekleniyor.
Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti
Antalya'da geleceğin müzisyenlerine sertifika Antalya'da geleceğin müzisyenlerine sertifika
Başkan Başdeğirmen: Birlik beraberlik içinde hizmete devam edeceğiz Başkan Başdeğirmen: Birlik beraberlik içinde hizmete devam edeceğiz