BUCAK BELEDİYESİ STABİLİZE (BYPASS) MALZEME ÜRETİYOR


Gündem 8.07.2020 00:15:00 0
BUCAK BELEDİYESİ STABİLİZE (BYPASS) MALZEME ÜRETİYOR

BUCAK BELEDİYESİ STABİLİZE (BYPASS) MALZEME ÜRETİYOR

20 mahallesi ile geniş bir hizmet alanına sahip olan Bucak Belediyesi, özellikle yol bakım maliyetlerini düşürmek ve daha hızlı hizmet götürmek adına stabilize malzeme üretiyor.

 

Stabilize Malzeme Üretiyor

Belediyecilikte en fazla yatırım gideri kalemini oluşturan yol bakım hizmeti noktasında Bucak Belediyesi TOKİ Harfiyat Alanından çıkan taşlardan seyyar Konkasör ile baypas malzeme üretiyor. Eşşek alanında üretilen stabilize malzeme mahallelerde yol bakım çalışmasında kullanılıyor.

Günde 10.000 metreküp Bypass Malzemesi Üretiliyor

Bucak Belediyesi’nin her alanda farklı ve verimli hizmet anlayışı ile çalıştığına vurgu yapan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Bucak Belediyemiz kendi malzemesini kendi üreten, kendi yolunu da kendi yapan bir belediye. Kaynakların sınırlı hizmet alanının fazla olduğu bir dönemde daha fazla hizmet vermek adına yol malzemelerini kendi imkânlarımızla üretiyor olmak hizmet noktasında bizlere önemli bir avantaj sağlayacak” diye konuştu. Emrullah Ünal açıklamasının devamında “Günde 10.000 metreküp malzeme hibe olarak üretip belediyemize günlük 10 bin tl civarında bir kazanç sağlıyoruz. ”dedi.

 


AK Partili Metin Külünk’ten dikkat çeken iddia: "Cumhurbaşkanı’na sahte anketler sunuldu" Fatih Altaylı’nın programına katılan AK Partili Metin Külünk 31 Mart yerel seçimlerine dair konuştu. Külünk seçim sürecinde yapılan bazı illerdeki anketlerin sahte olduğunu iddia etti.
Bakanlıktan flaş adım! Tereyağında taklit ve tağşişe karşı yeni kriterler geliyor Tarım ve Orman Bakanlığı, tüketicileri korumak, ürünlerdeki taklit ve tağşişi önlemek amacıyla "Türk Gıda Kodeksi Tereyağı ve Sadeyağ Tebliğ Taslağı"nı hazırlayarak görüşe sundu.Gıda işletmecileri, 31 Aralık 2024'e kadar tebliğin
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: Öğretmen arkadaşlara müjdeyi verelim Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Öğretmenlerin şiddetle karşı karşıya kaldığında yer değişikliği taleplerinin karşılanması için yönetmelikte düzenleme yapılacağını açıkladı.
Meclis'te yeni anayasa görüşmeleri bu hafta başlıyor! Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bu hafta gündem oldukça yoğun olacak. Görüşülecek konular arasında yeni anayasa da var...
Kepez’in hentbolcuları durdurulamıyor A Takımı ile 2’inci Lig Şampiyonluğu, Okullu Yıldızlarda Türkiye Şampiyonluğu kupası alan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Hentbol Takımı, Türkiye Kulüplü Küçükler Yarı Finalleri grup birincisi olarak finallere gidiyor