Bingöl’de gazeteciler güçlerini birleştirdi 'Basın Konseyi' kurdu

Bingöl’de gazeteciler güçlerini birleştirdi 'Basın Konseyi' kurdu


Yaşam 6.06.2025 14:22:28 0
Bingöl’de gazeteciler güçlerini birleştirdi

Bingöl’de, yerel ve ulusal basında deneyimli gazetecilerin öncülüğünde kurulan Bingöl Basın Konseyi, mesleki dayanışmayı artırmayı ve kentin sosyal-kültürel hayatına katkı sunmayı hedefliyor.

Bingöl Güncel TV / BİNGÖL (İGFA) - Bingöl’de, uzun yıllar yerel ve ulusal basında görev yapan gazeteciler tarafından Bingöl Basın Konseyi kuruldu.

Kurucu başkanlığını Hakim Bayraktar’ın üstlendiği Konsey, basın mensuplarının sosyal ve kültürel yaşamlarını zenginleştirmeyi, meslektaşlar arasında dayanışmayı güçlendirmeyi ve kentte gazetecilik faaliyetlerine değer katmayı amaçladı.

Konsey, basın sektörünün birleştirici gücünü kullanarak Bingöl’ün sosyal, kültürel ve ekonomik dinamiklerine katkıda bulunmayı planlarken, gazetecilerin mesleki gelişimini desteklemek için eğitim ve etkinlikler düzenleyecek olan Konseyin kurucu yönetim kurulunda Rıdvan Korkulutaş, Ahmet Sayılır, Aziz Önal, Ahmet Boydaş, Muhammet Ali Çiftçi ve Remzi Burulday yer aldı.

Büyükelçi Viktor Mátis, Eskişehirli gençlerle buluştu Büyükelçi Viktor Mátis, Eskişehirli gençlerle buluştu
Eskişehir'de yollar bisikletlerin Eskişehir'de yollar bisikletlerin
Erzurum'a elektrikli dev yatırım Erzurum'a elektrikli dev yatırım
Erzurum Büyükşehir dar gelirlilerin yüzünü güldürdü Erzurum Büyükşehir dar gelirlilerin yüzünü güldürdü
Erzurum'da Doğu Anadolu Canlı Hayvan Borsası'na büyük ilgi Erzurum'da Doğu Anadolu Canlı Hayvan Borsası'na büyük ilgi