Başkan Selimoğlu üreticilerle toplantıda buluştu: Tarımsal gelişim için adımlar atıldı

Başkan Selimoğlu üreticilerle toplantıda buluştu: Tarımsal gelişim için adımlar atıldı


Siyaset 3.05.2024 00:01:00 0
Başkan Selimoğlu üreticilerle toplantıda buluştu: Tarımsal gelişim için adımlar atıldı

Burdur Karamanlı ilçe Tarım Müdürlüğü, Ziraat Odası, Kooperatif yetkilileri ve işyeri sahibi Ziraat Mühendislerinin katıldığı toplantıda, tarımsal üretimin katma değerli hale getirilmesi ve sürdürülebilir tarımın desteklenmesi için çeşitli konular ele alındı.

Toplantının yapıldığı başkanlık makamında gerçekleşen toplantının ana gündem maddeleri arasında, çiftçilerin korunması, ürünlerin katma değerli şekilde pazarlanması, kooperatif ve üretici birliklerinin etkinliğinin artırılması, su kaynaklarının korunması ve gelecek nesillere aktarılması, sürdürülebilir tarım gibi konular bulunuyordu.

Toplantıda masaya yatırılan konular arasında rezene, kişniş gibi ürünlerin ekimi ve pazarlama kanalları, slajlık mısırın ekim planlaması ve pazarlama stratejileri, sebzecilik ile ilgili üretimin planlanması ve pazarlama kanalları gibi başlıklar yer aldı. Ayrıca, alternatif ürünlerin değerlendirilmesi, ürünlerin pazarlanmasına yardımcı olacak analizlerin yapılması, depolama alanları ve depolama şeklinin planlanması gibi konular da detaylı bir şekilde ele alındı.

440949166_7204377533021339_927455698834878942_n

Toplantı sonrasında yapılan istişareler neticesinde, ilerleyen zamanlarda daha geniş kapsamlı bir toplantı yapılacağı belirtildi. Başkan Selimoğlu, toplantıya katılan herkese teşekkür ederek, tarımsal gelişim için atılan adımların önemine vurgu yaptı.

Karamanlı Belediyesi, tarımsal üretimin geliştirilmesi ve çiftçilere destek sağlanması için yapılan bu tür toplantıların devam edeceğini belirtti.


Mesir Derneği yönetiminden Başkan Zeyrek’e ziyaret Mesir Derneği yönetiminden Başkan Zeyrek’e ziyaret
‘’Birlikte düşünüp, birlikte hareket ediyoruz’’ ‘’Birlikte düşünüp, birlikte hareket ediyoruz’’
Keşan'da öğrencilere burs imkanı Keşan'da öğrencilere burs imkanı
14 hükümlünün cezası kaldırıldı 14 hükümlünün cezası kaldırıldı
KO-MEK sergileri Gölcük ve Derince'de devam ediyor KO-MEK sergileri Gölcük ve Derince'de devam ediyor