Başkan Özdemir: Bilet Fiyatı Değil, Mücadele Konuşulsun”

Ispartaspor Yönetiminden Bilet Fiyatları Tartışmalarına Açıklama: “Bu Takım Hepimizin”


Spor 4.02.2026 14:14:00 0
Başkan Özdemir: Bilet Fiyatı Değil, Mücadele Konuşulsun”

Son günlerde Ispartaspor maç biletleri üzerinden yürütülen tartışmalara kulüp yönetiminden kapsamlı bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada, bilet fiyatları üzerinden oluşturulan algının takımın sahadaki mücadelesini gölgede bıraktığı vurgulanarak, fiyat artışlarının keyfi değil zorunluluktan kaynaklandığı ifade edildi.

Açıklamada, “Ispartaspor bu şehrin vitrinidir. Bu arma; zor günde sessiz kalıp, iyi günde sahiplenilecek bir arma değildir” denilerek, kulübün yalnızca yönetimin değil tüm şehrin takımı olduğu hatırlatıldı.

Yönetim, son maçlardaki bilet satış rakamlarını da kamuoyuyla paylaştı. Buna göre;

Menemen maçında 251,

Adana maçında 306,

Arnavutköy maçında 381,

Trabzon maçında ise 274 bilet satıldığı belirtildi.

Bilet fiyatlarının 100 TL’den 500 TL’ye yükseltilmesinin kulübün mali yükleri nedeniyle kaçınılmaz olduğu vurgulanan açıklamada, sadece Adana, Kırklareli ve Menemen maçlarında 2 milyon TL’nin üzerinde prim ödendiği, Muş ve Kırklareli deplasmanları için 600 bin TL uçak bileti, önümüzdeki Maraş maçı için ise 300 bin TL uçak gideri olduğu kaydedildi. Ayrıca transfer peşinatları, personel maaşları, takımın yeme-içme giderleri gibi kalemlerin kulübün bütçesini zorladığı ifade edildi.

Her iç saha maçının ortalama 170 bin TL gideri olduğu belirtilirken, yaklaşan karşılaşmada bu rakamın artan güvenlik önlemleri nedeniyle 250 bin TL’yi aşacağı dile getirildi. Buna rağmen bazı maçlarda yalnızca 30 bin TL’lik bilet geliri elde edilmesine karşın 170 bin TL kira ödendiği de açıklamada yer aldı.

Yönetim, taraftarlardan gelen eleştirileri ve özel mesajları okuduklarını belirterek, hakaret içeren yorumlara rağmen anlayış çağrısında bulundu. Açıklamada, “Memleketimizin takımına bir sefer 500 TL veririz, canınız sağ olsun demek yerine hakaret edilmesini üzülerek görüyoruz. Bu takım yönetimin değil, tüm memleketindir” ifadeleri kullanıldı.

Son olarak sivil toplum kuruluşları ve iş insanlarına çağrıda bulunan yönetim, özellikle emekli, asgari ücretli ve öğrencilere bilet desteği beklediklerini açıkladı. “Askıda bilet” kampanyası başlatılması halinde yönetimin de destek vereceği belirtilerek, “Destek veren herkese minnettarız, veremeyenler de başımızın tacıdır” denildi.

Türel’in tepkisi haberleri sildirdi Menderes Türel’in sosyal medyadan yaptığı sert açıklamanın ardından, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Can Okan Kıran’ın iddialarını haberleştiren bazı internet sitelerinin içerikleri yayından kaldırması dikkat çekti.
Kepez’de çevre kirliliğine sıfır tolerans Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Sağlığı Birimi ekipleri, 2025 yılında ilçe genelinde gerçekleştirdiği denetimler sonucunda çevre kirliğine neden olan kişi ve işletmelere ait 98 araç plakasına toplam 3 milyon 12 bi
Tarım ihracatı Antalya’yı taşıdı Antalya’nın ocak ayı ihracatı yüzde 6,2 artarak 190,3 milyon dolara ulaştı. Toplam ihracatın yüzde 67’sini tarım ve tarıma dayalı ürünler oluşturdu.
Kanserden korkmayın, geç kalmaktan korkun SDÜ Hastanesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Tıbbi Onkoloji Uzmanı Doç.Dr. Mustafa Korkmaz, 4 Şubat Dünya Kanser Günü kapsamında, kanserle mücadele farkındalığının artırılması ve erken tanının önemine dikkat çekmek amacıyla şu öne
“Sesimiz umut, nefesimiz hayat olsun” kanser hastalarına umut oldu Isparta İl Sağlık Müdürlüğü öncülüğünde, Şehir Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanları tarafından kurulan “Umuda Nefes Korosu”, “Sesimiz Umut, Nefesimiz Hayat Olsun” sloganıyla düzenlenen anlamlı konserle kanser hastalarına m