Başkan Başdeğirmen’in desteğiyle Senirce köyüne Kur’an Kursu inşa ediliyor

Başkan Başdeğirmen’in desteğiyle Senirce köyüne Kur’an Kursu inşa ediliyor


Gündem 21.03.2025 19:00:00 0
Başkan Başdeğirmen’in desteğiyle Senirce köyüne Kur’an Kursu inşa ediliyor

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in desteğiyle Gönen ilçesine bağlı Senirce köyünde Kız Kur’an Kursu inşa ediliyor. Kur’an Kursu için inşaat çalışmaları başlarken, Senirce Köyü Muhtarı Şahin Adat, hem malzeme desteği hem de köye gönderilen kapalı otobüs durağı için Başkan Başdeğirmen’e teşekkür etti.

Gönen ilçesine bağlı Senirce köyünde Kız Kur’an Kursu yoktu. Senirce Köyü Muhtarı Şahin Adat, köye Kız Kur’an Kursu kazandırmak için Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den malzeme desteği talebinde bulundu. Talep üzerine Isparta Belediyesi tarafından Senirce köyüne inşa edilecek Kız Kur’an Kursu için briket ve malzeme desteğinde bulunuldu. Malzemelerin gelmesiyle birlikte Kur’an Kursu’nun inşaat çalışmaları başladı.

Senirce Köyü Muhtarı Şahin Adat, köylerinde Kız Kur’an Kursu olmadığı için Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den malzeme desteği talebinde bulunduklarını ve taleplerinin yerine getirildiğini söyledi. Adat, “Kur’an Kursumuz için briket ve malzemelerimiz geldi, inşaatımız başladı. Ayrıca çocuklarımızın yağmur ve soğuktan etkilenmemeleri için kapalı otobüs durağı talebimiz oldu. Başkanımız otobüs durağımızı da gönderdi. Başkanımıza her zaman ulaşabiliyoruz. Senirce köyü olarak Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen’den çok memnunuz. Allah razı olsun, teşekkür ederiz” dedi.

Isparta’da “Narkoalan” Uygulaması: Yeni Otogar ve Çevresi Denetlendi Isparta’da ·y·şt·r·c·yla mücadele kapsamında “Narkoalan” uygulaması gerçekleştirildi.
Antalya Ulaşımında “Yolsuzluk” ve “İhmalkârlık” İddiaları: “Otobüsler Göz Göre Göre Yandı!” Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde ulaşıma dair çarpıcı yolsuzluk ve ihmalkârlık iddiaları gündemde. Eski bir çalışan, sistematik sömürü ve can güvenliğini hiçe sayan uygulamaları tek tek anlattı.
CHP’nin “İrade” Mitingine Halk Sessiz Kaldı CHP'nin, tutuklanan belediye başkanlarına destek için düzenlediği mitingde halk katılımı düşük kaldı. Katılımcıların çoğunluğunu parti yöneticileri ve belediye çalışanları oluşturdu.
CHP’nin “Antalya İradesine Sahip Çıkıyor” Mitingi Düşük Katılımla Gerçekleşti CHP'nin Antalya’da düzenlediği “Antalya İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi, tutuklanan belediye başkanlarına destek amacıyla yapıldı. Ancak mitingde halk katılımının düşük olması dikkat çekti; katılımcıların çoğu parti yöneticileri
65 Kök Kenevir ve Esrar Ele Geçirildi Yürütülen istihbari çalışmalar sonucunda, Isparta'nın Gönen ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda önemli miktarda...