Başkan Başdeğirmen: “Isparta Belediyesi Türkiye’ye örnek bir belediyedir”

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, Muhasebe Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Etüd Proje Müdürlüğü, Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Hukuk


Gündem 7.02.2026 19:29:00 0
Başkan Başdeğirmen: “Isparta Belediyesi Türkiye’ye örnek bir belediyedir”

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, Muhasebe Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Etüd Proje Müdürlüğü, Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Hukuk İşleri Müdürlüğü, İnsan Kaynakları Müdürlüğü, Basın Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Özel Kalem Müdürlüğü, Muhtarlıklar Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Yazı İşleri Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, belediye personeli buluşmalarına devam ediyor. Başdeğirmen çifti son olarak Muhasebe Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Etüd Proje Müdürlüğü, Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Hukuk İşleri Müdürlüğü, İnsan Kaynakları Müdürlüğü, Basın Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Özel Kalem Müdürlüğü, Muhtarlıklar Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Yazı İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan personelle bir araya geldi.

“BAŞKANIMIZLA ÇALIŞMAKTAN ÇOK MUTLUYUZ”

Bezirgan Sufrası’ndaki buluşmada Özel Kalem Müdürü Mahmut Çevik, Mali Hizmetler Müdürü Hüseyin Ceylan, İmar ve Şehircilik Müdürü Ümit Pala, Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Birimi Sorumlusu Reşat Özdemir, Etüd Proje Müdürü Ahmet Sarıcık, Belediye Başkan Yardımcısı ve Emlak, İstimlak Müdürü Ali Çelik, Bilgi İşlem Müdürü, Destek Hizmetleri Müdür Vekili, Basın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Ali Ulvi Atasoy, Muhtarlık İşleri Müdürü Gürsoy Macit, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Mehmet Mirza, Kentsel Dönüşüm Müdürü Murat Arık, Hukuk İşleri Müdürü ve İnsan Kaynakları Müdür Vekili Ebru Yüceer, Yazı İşleri Müdürü Betül Gülcü tek tek söz aldı ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’le çalışmaktan çok mutlu olduklarını belirterek, “Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Hanımefendi bizlere yaptığımız tüm işlerde her zaman destek oluyor. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dediler.

BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN: “ISPARTA’YA İLGİ VE ALAKA ÇOK ARTTI”

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bu buluşmalarla amaçlarının kaynaşma ve birlikteliği artırmak olduğunu, bunu da başardıklarını söyledi. Şehri daha ileriye götürmek için hep beraber mücadele edeceklerini dile getiren Başkan Başdeğirmen, “Ben bugün varım, süremize kaldı 3 yıl ama sizler emekli olana kadar, Allah sağlık verdiği sürece bu işin içerisinde olacaksınız. Belki de sizlere daha çok görev düşüyor. Çok güzel hizmetler yaptığımız inancındayım. Bunların tamamında bu salonda olan herkesin büyük katkıları var. Dün bir arkadaşım geldi, üniversite arkadaşlarını 20 aile Isparta’ya davet etmiş. 20 aileyi 2 gün ağırladıktan sonra ‘başkanım 2 kişi Isparta’dan ev aldı’ dedi. Bir kişi de daha sonra ‘bana Isparta’dan apart bulur musun?’ diye aramış. Isparta’ya ilgi alaka çok arttı. Sabah yürürken 35 plakalı bir araç durdu. ‘Başkanım Muğla’dan geldim, 2 aydır Isparta’da oturuyorum, taşındım. Daha önce gelmiştim çok beğendim burada yaşamaya başladım’ dedi. Bunu gittiğimiz yerlerde çok duyuyoruz. Neden insanlar Isparta’da yaşamak istesin? Bunun bir sebebi var. O sebebi de bu salondaki sizler ortaya koydunuz” dedi.

“TÜRKİYE’YE ÖRNEK BİR BELEDİYEDE ÇALIŞTIĞINIZI BİLİN”

Isparta Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek bir belediye olduğunu dile getiren Başkan Başdeğirmen, “İçerisinde çalıştığınız belediyenin Türkiye’ye örnek bir belediye olduğunu bilmenizi istiyorum. İnşallah bu güzellikler devam eder. Yaptığımız çalışmaların daha fazlasını yapmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

Programın sonunda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, çocuklara futbol topu ile Ispartaspor forması hediye etti. Başkan Başdeğirmen, personele de üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu bir kalem hediye etti.

Buluşma hatıra fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Vali Erin, Bursaspor ve Isparta32spor heyetini ağırladı Vali Abdullah Erin, müsabaka öncesinde Bursaspor Başkanı Enes Çelik ile ISBAŞ Isparta32spor Başkanı Gültekin Özdemir ve beraberlerindeki heyeti Valilikte ağırlayarak her iki kulübe de başarılar diledi.
Isparta'da ev kiraları aldı başını gitti Isparta emlak piyasasında 2026 yılı kiralık daire fiyatları belli oldu. Son dönemde yaşanan artışlarla birlikte bazı mahallelerde kiralar "cep yakacak" seviyelere ulaştı.
Bir haftada 39 firari yakalandı! Isparta İl Emniyet Müdürlüğü, 1-7 Şubat 2026 tarihleri arasını kapsayan dev asayiş raporunu kamuoyuyla paylaştı.
Koca Yusuf Köy Geleneğine Sahip Çıktı Kılıç Köyü’nde düzenlenen bilardo turnuvası, sporun birleştirici gücünü ortaya koyarken Başkan Parlak da etkinliği yerinde takip etti.
Belediye-İş Sendikası’nda Soner Sav dönemi Belediye-İş Sendikası’nda kongre yapıldı. Başkanlığa Soner Sav seçildi.