BAŞKAN HEYBELİ'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI


Yaşam 23.05.2020 23:01:00 0
BAŞKAN HEYBELİ

Isparta Senirkent Belediye Başkanı Kadir Heybeli, Ramazan bayramı dolayısıyla paylaştığı mesajında, "

"Sevgili Hemşehrilerim,

Rahmet, manevi kurtuluş ve bereket ayı olan Mübarek Ramazan'ı geride bırakarak Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz. Allah tuttuğumuz oruçları, dua ve ibadetlerimizi kabul etsin.
Bu yıl Ramazan ayını ve Ramazan Bayramını, içinde bulunduğumuz Covid-19 salgını sebebiyle daha farklı idrak ettik. Devletimizin bu salgını ülkemizin en az zararla atlatması için aldığı tedbirlerle, milletimizin dayanışma ruhu ile verdiği desteklerle covid-19 mücadelesinde çok şükür iyi bir noktadayız. Devletimizle bir kez daha gurur duyduk.
Bu bayram sevdiklerimizle aramızda mesafe olsada yeter ki gönüller bir olsun. Nice sağlıklı günlerde daha güzel bayramlara kavuşmayı diliyor, bayramın tüm insanlık için sağlık, bereket, barış ve hayırlara vesile olmasını temennisiyle, sizleri muhabbetle selamlıyor, Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum.

 

Kadir HEYBELİ
Senirkent Belediye Başkanı


Kadir Heybeli: Bizde belediyeyi aldığımızdaki borcu açıklayacağız Senirkent’te 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde 2014-2019 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan MHP’li Belediye Başkanı Hüseyin Baykal yenide...
Kemer’de dere temizliği Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kiriş Mahallesi'nde yer alan dere yatağında temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.
Başkan Topaloğlu’ndan hayırlı olsun ziyareti Başkan Topaloğlu’ndan hayırlı olsun ziyareti
KUT'ÜL AMARE ZAFERİ'NİN 108. YIL DÖNÜMÜ EĞİRDİR'DE KUTLANDI KUT'ÜL AMARE ZAFERİ'NİN 108. YIL DÖNÜMÜ EĞİRDİR'DE KUTLANDI
ALANYA İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN PARK BAHÇE VE METRUK BİNA UYGULAMASI YAPILDI ALANYA İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN PARK BAHÇE VE METRUK BİNA UYGULAMASI YAPILDI