BAŞKAN GÖK'ÜN DESTEĞİ ALTIN MADALYA GETİRDİ


Spor 18.03.2021 20:17:00 0
BAŞKAN GÖK

BAŞKAN VELİ GÖK'ÜN DESTEĞİ ALTIN MADALYA GETİRDİ.

Tebrikler Belediye Antrenörü Kadir Eken.
 
Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök'ün desteğiyle Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından, 10-17 mart tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen ve tüm kategorilerde 44 ülkeden 1590 sporcunun mücadele ettiği Uluslararası Turkish Open Taekwondo turnuvasında takım olarak altın, bireyselde ise bronz madalya elde ettik. Ülkemize ve Ispartamıza hayırlı olsun. Desteklerinden dolayı Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök'e, Gelendost Belediye Başkanı Mehmet Sezgin'e, Isparta Taekwondo İl temsilcisi Emin Büyükkut'a, yarışmaya hazırlık aşamasında, şampiyonluk yolunda, takım olarak beraber olan Murat Kandemir'e, İsmail Kul'a teşekkürler. Böyle bir günde bizleri gururlandıran sporcularımızı tebrik ediyoruz.

Güzel hizmetler yapacağız Kuleönü Belediye Başkanı Nuri Erdoğan, il genel meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar Isparta Belediye Baş...
ASL GERİ DÖNÜŞÜMDEN BAŞKAN ÖZER'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ASL GERİ DÖNÜŞÜMDEN BAŞKAN ÖZER'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Antalya'da alkollü sürücünün çarptığı yaya öldü Antalya'nın Alanya ilçesinde, Seki Mahallesi D-400 karayolu üzerinde yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu 55 yaşındaki Mine Elmacıoğlu hayatını kaybetti.
Kadir Heybeli: Bizde belediyeyi aldığımızdaki borcu açıklayacağız Senirkent’te 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde 2014-2019 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan MHP’li Belediye Başkanı Hüseyin Baykal yenide...
Kemer’de dere temizliği Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kiriş Mahallesi'nde yer alan dere yatağında temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.