Asayiş

Asayiş Haberleri

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN TALİMAT


Asayiş 4.12.2019 15:28:00 0
BAŞKAN ERDOĞAN

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, önceki gün yapılan AK Parti Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün infaz düzenlemesine ilişkin detaylı sunumunu dinledi. Buna göre infaz yasası kapsamında basit suçlarda çocuklu kadınlara ve 65 yaşın üstündeki hükümlülere ev hapsi getirilecek. Suçun kapsamına göre de cezalarda düzenleme yapılacak. Bir paket kaçakçılık yapan ile bir ton kaçakçılık yapana verilen ceza; baklava çalan çocuk ile gece eve giren hırsıza verilen ceza aynı olmayacak. Erdoğan bu konuda hassas olunmasını istedi.

 

 Erdoğan, asla indirim yapılmamasını istediği suçları terör, mükerrer suçlar, cinsel istismar, uyuşturucu, kasten adam öldürme ve organize suçlar olarak sıraladı.


MAKÜ öğrencileri depremde kaybettikleri arkadaşlarını unutmadılar! Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Eğitim Fakültesi öğrencileri, 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden arkadaşlarını 'İz Bırakanlar Ormanı' projesi ile anma etkinliğinde bir araya geldi.
KUMLUCA'DA BAHAR KONSERİ DÜZENLENDİ KUMLUCA'DA BAHAR KONSERİ DÜZENLENDİ
Şehit Yasin Özdamar şehadetinin yıl dönümünde anıldı Şehit Yasin Özdamar şehadetinin yıl dönümünde anıldı
Ahmet Oğuz Bakır Eğirdir’de düzenlenen engelliler haftası etkinliğine katıldı Ahmet Oğuz Bakır Eğirdir’de düzenlenen engelliler haftası etkinliğine katıldı
Eğirdir’de engelliler haftası etkinliğine renkli program Eğirdir’de engelliler haftası etkinliğine renkli program