Başkan Büyükgöz, karate şampiyonlarını ağırladı

Başkan Büyükgöz, karate şampiyonlarını ağırladı


Spor 10.07.2025 17:11:13 0
Başkan Büyükgöz, karate şampiyonlarını ağırladı

Uluslararası Balkanlar ve Türkiye’de düzenlenen çeşitli karate turnuvalarında derece elde eden Aksu Spor Kulübü’nün başarılı sporcuları, antrenörleri Okan Aksu ile birlikte Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü makamında ziyaret etti.

KOCAELİ (İGFA) - Ziyarette sporcuları tek tek tebrik eden Başkan Büyükgöz, elde ettikleri başarılardan dolayı genç sporcuları ve antrenörlerini kutladı.

Spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini ifade eden Başkan Büyükgöz, “Gençlerimizin ulusal ve uluslararası arenada böylesi önemli dereceler elde etmesi bizleri gururlandırıyor. Başarılarınızın devamını diliyorum. Gebze’mizi en iyi şekilde temsil ettiniz, hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda Aksu Spor Kulübü antrenörü Okan Aksu, Başkan Büyükgöz’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik atamalar... 4 rektör, 1 bakan yardımcısı atandı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik atamalar... 4 rektör, 1 bakan yardımcısı atandı
20 ülkeden 2 bin 650 sporcu Uludağ Premium Ultra Trail'de buluşuyor 20 ülkeden 2 bin 650 sporcu Uludağ Premium Ultra Trail'de buluşuyor
Türkiye’nin ilk SOBE Otizm Spor Oyunları Konya’da Başladı Türkiye’nin ilk SOBE Otizm Spor Oyunları Konya’da Başladı
Kocaeli'de Başkan Büyükakın çilek hasadına katıldı Kocaeli'de Başkan Büyükakın çilek hasadına katıldı
Kayseri'te 4 yeni stratejik yatırım alanı belirlendi Kayseri'te 4 yeni stratejik yatırım alanı belirlendi