BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN'DEN HOCALI MESAJI


Gündem 26.02.2020 11:18:00 0
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN

ISPARTA BELEDİYE BAŞKANI ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN’İN HOCALI KATLİAMININ 28. YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA YAYIMLADIĞI MESAJI

Ermenistan birliklerinin, 26 Şubat 1992'de, Yukarı Karabağ bölgesindeki Hocalı şehrine düzenledikleri saldırıda, 613 Azerbaycan vatandaşı, yaşlı, kadın, çocuk, ayrımı gözetilmeden zalimce katledildi.

Hocalı'daki bu insanlık dışı katliamın acısını her an yüreğimizde hissediyor, Azerbaycanlı kardeşlerimizin acılarını paylaşıyoruz.

Hocalı katliamı, tüm insanlığın dersler çıkartması, yaşanan trajediye ilişkin bir vicdan muhasebesi yapması gereken önemli bir olaydır.

Hocalı katliamında hayatını kaybeden Azerbaycanlı kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyor, kederli ailelerine ve tüm Azerbaycan halkına başsağlığı dileklerimi sunuyorum.


Yalvaç'ta Hıdırellez şenlikleri başlıyor Yalvaç'ta Hıdırellez şenlikleri başlıyor
SERİK’TE 7. FERMALI AV KÖPEKLERİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ Serik Avcılık Atıcılık Derneği tarafından düzenlenen 7. Fermalı Av Köpekleri Mera Yarışması Antalya’da yapıldı.
ANTALYA'YA GELEN TURİST SAYISI 2 MİLYONU GEÇTİ Antalya'ya yılın şubat, mart. nisan ve mayıs ayında 2 milyon 66 bin 962 turist geldi. Bu sayı, kent turizminde tüm zamanların en iyi başlangıcı olarak tarihe geçti.
Senirkent'te 25 İşçi İşten çıkarıldı 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından Senirkent'te yeni başkanın ilk icraatı ne oldu
Yalvaç Belediye Meclisi iki kritik maddeye onay vermedi Kamuoyunun merakla beklediği araç satışı ile GÖLTAŞ hisselerinin satışı konusunda meclis Başkan Kodal’a vize vermedi.